Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων κατάταξης στην Α' ερασιτεχνική

Ο Όλυμπος Αψάλου και ο Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων είναι οι άλλες δύο ομάδες της Α' ερασιτεχνικής που θα ακολουθήσουν στην Α1 τον Ακρίτα Σωσάνδρας και την Δόξα Παλιού Μυλοτόπου.
Στην Άψαλο και τον 1ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής, παρουσία αρκετών φιλάθλων, η «σεμνή τελετή» έλαβε σχετικά πρώιμα τέλος, αφού το Ριζάρι εκτός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, έμεινε και με 10 παίκτες στο 30' κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων.
Στα Εσώβαλτα για τον δεύτερο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής και στο παιχνίδι που είχαμε την «ατυχία» να παρακολουθήσουμε, η τοπική ομάδα χωρίς να είναι καλύτερη της Καρυώτισσας, πήρε το εισιτήριο της ανόδου για την Α1. Γενικά ήταν ένας κακός αγώνας που «ταλαιπώρησε» μαζί με την ζέστη τους λιγοστούς για την περίσταση θεατές που δεν θα είχαν άδικο αν ζητούσαν «αποζημίωση» στο τέλος, αλλά αν επιχειρήσουμε να απομονώσουμε την συνολική παρουσία και τις καλές στιγμές των δύο ομάδων, αυτές σίγουρα ανήκαν στους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι με το σκορ ακόμα στο 0-0, εκτός από την ευκαιρία του αγώνα, όταν από κακή απόκρουση του Τσόπτση, ο τερματοφύλακας των Εσωβάλτων κράτησε ενστικτωδώς την μπάλα με τα πόδια πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος. Ένα στιγμιαίο λάθος του έμπειρου τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Περικλή Βασιλειάδη που υπέπεσε σε «αχρείαστο» πέναλτι στο 20ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να χαρίσει την άνοδο στον Μέγα Αλέξανδρο με σκόρερ τον Στάρχο(βίντεο). Η Καρυώτισσα, που ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές στο τελευταίο δεκάλεπτο λόγω αποβολής φαινόταν πιο πολύ στο γήπεδο, αλλά δεν είχε τις εύστοχες απαντήσεις με τα επικίνδυνα σουτ που επιχείρησε ο Άγγελος Τουλγαρίδης. Η γηπεδούχοι εκτός από το γκολ, είχαν στο ενεργητικό τους μια επικίνδυνη κεφαλιά άουτ και δύο εκτελέσεις φάουλ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Βασιλειάδη, αλλά γενικότερα αυτοί φέρουν πρωτίστως την ευθύνη για το κακό θέαμα που παρακολουθήσαμε, αφού με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου επιδόθηκαν σε διάφορες μεθόδους σκοπιμότητας προκειμένου να διαχειριστούν χρόνο και αποτέλεσμα.
Υπάρχει σοβαρή υποψία οφσάιντ στο ξεκίνημα της αντεπίθεσης που επιχείρησαν τα Εσώβαλτα, από την οποία προέκυψε στην εξέλιξη η ανατροπή και το πέναλτι των γηπεδούχων, με τον δεύτερο βοηθό κ. Αλατζά μάλλον να χάνει για μερικά μέτρα την φάση. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μαυρίδης γενικά ήταν καλός, έστω κι αν τα «σπόρια» σε φάσεις στο χώρο του κέντρου κυρίως δόθηκαν στους γηπεδούχους, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Σχεδόν αλάνθαστος ο πρώτος βοηθός κ. Ταγκαλίδης. Τέλος τόσο ισχυρή αστυνομική παρουσία μέσα κι έξω από γήπεδο, είχαμε καιρό να δούμε σε ερασιτεχνικό παιχνίδι του νομού μας.

Μια προσφορά του 

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (Αγώνας Κατάταξης)
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 3-1
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (Αγώνας Κατάταξης)
Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ – ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 1-0
 
 







Δεν υπάρχουν σχόλια: