Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων στην Ε.Π.Σ. Πέλλας - Οι τελικές βαθμολογίες

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κανονική περίοδος σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πέλλας, κι απομένουν οι αγώνες play off και play out.  Σε ότι αφορά την Α1, χθες είχαμε το ζευγάρι των play off, σήμερα οριστικοποιήθηκε κι αυτό των play out. Οι Πρόμαχοι που νίκησαν την Πέλλα και οι Αμπελειές που έχασαν από την Καλή, συνθέτουν το ζευγάρι των play out, με το πλεονέκτημα έδρας να πηγαίνει στους Προμάχους. Στο πλέον αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας για την Α1, η Αναγέννηση πέρασε νικηφόρα κι από το Μάνδαλο,  κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά σε αντίθεση με τους απογοητευτικούς γηπεδούχους.
Α' ερασιτεχνική
Στον 1ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής, η Σωσάνδρα που νίκησε εύκολα την Κερασιά θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α1. Η Άψαλος που πήρε το παιχνίδι με το Λουτράκι στα χαρτιά, αφού οι γηπεδούχοι με μια κίνηση unfair παραιτήθηκαν από την αναμέτρηση όπως αναφέρεται στο site της Ένωσης, πήρε το πλεονέκτημα από το Ριζάρι που υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία στην Όρμα. Την άγουσα για την Β' ερασιτεχνική πήραν όπως αναφέραμε και χθες ο Μακεδονικός Έδεσσας και η Αστραπή Ζέρβης.
Στο 2ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής την απευθείας άνοδο στην Α1 εξασφάλισε όπως είναι γνωστό ο Παλιός Μυλότοπος. Η ομάδα που θα τον ακολουθήσει θα προκύψει από τον αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων των Εσωβάλτων και της Καρυώτισσας, με πλεονέκτημα έδρας της πρώτης. Υποβιβάστηκαν στη Β' ερασιτεχνική η Ολυμπιάς Κρύας Βρύσης και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. 
Β' ερασιτεχνική
Στην Β' ερασιτεχνική όπως είναι γνωστό «τοις πάσι» δεν υπάρχει υποβιβασμός, ενώ μετά την τροποποίηση του άρθρου 24 ανέρχονται απευθείας στην Α' ερασιτεχνική οι 3 πρώτες ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου και οι 2 πρώτες στον αντίστοιχο του 2ου ομίλου. Έτσι στην Α' ερασιτεχνική θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά από τον 1ο όμιλο οι Θύελα Σαρακηνών, Άρης Υδραίας και Εθνικός Αριδαίας, ενώ από τον 2ο ο Άρης Λιπαρού και η Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης
Οι Γαλατάδες ήταν αυτοί που κατάφεραν σήμερα το σκορ της ημέρας. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες  σε όλα τα πρωταθλήματα της Πέλλας:

Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 26η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 2-1
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 26η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 0-3 α.α.
Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΜΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 0-0
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 2-2
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 5-2
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 26η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1-0
Ν.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 1-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ 6-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 3-3
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΠΟΝ.ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 2-4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-0
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 5-1
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 3-0

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-0






Δεν υπάρχουν σχόλια: