Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς του Νίκου Θωμαίδη στον Γιάννη Σηφάκη

Αλαζόνας, νάρκισσος και υπερφίαλος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ο Βουλευτής Αλμωπίας Σηφάκης. Δεν ξέρω αν πλέον οι συνδημότες του αποδέχονται καν αυτόν τον γεωγραφικό προσδιορισμό που του αποδίδω από την εκλογή του μια και από τότε ήταν φανερό πως όχι μόνο τον δρόμο που οδηγεί στον υπόλοιπο Νομό Πέλλας δεν γνωρίζει αλλά είναι και αφελής και ανιστόρητος!
Ανακατεύεται στα πάντα, έχοντας άποψη για όλα μην φροντίζοντας όμως πριν, όπως θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος, να αποκτήσει έστω μια στοιχειώδη ενημέρωση για σημαντικά γεγονότα.
Υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια στον απελπισμένο πλέον από την τραγική κατάσταση της οικονομίας, λαό της Πέλλας γνωρίζοντας πως όχι μόνο δεν θα πραγματοποιηθεί τίποτε από όλα αυτά αλλά το πιθανότερο είναι να γίνουν ακριβώς τα αντίθετα.
Τάζει τρένα, Αξονικούς, πανεπιστήμια, αυξήσεις εισοδήματος, καταυλισμούς Λαθρομεταναστών και προσφύγων, χάρισμα εκτάσεων σε Ρομά, αθλητικά έργα, κονδύλια, φρου φρου και μεταξωτές κορδέλες κλπ κλπ κατάντησε ένα Super Market  λαϊκισμού και παροχολογίας.
Ο βουλευτής αυτός δεν είναι μόνο αντιπαθής ως εκπρόσωπος της Συριζαΐκής λογικής που νομίζει πως μπορεί να ταΐζει σανό για πάντα τους ψηφοφόρους του αλλά είναι και ντροπή για την εικόνα της Πέλλας όπου εμφανίζεται δυστυχώς.
Είναι βέβαιο πλέον πως προσπαθεί να προετοιμάσει την αποχώρηση του από την κεντρική πολιτική σκηνή βάζοντας πλώρη για να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλέον, μπας και καταφέρει να αναπληρώσει την καρέκλα που πολύ σύντομα θα χάσει.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα έργα και ημέρες του Σηφάκη...
Είναι φανερό πλέον πως η έχει σταματήσει να παίρνει τα χάπια του ή αυτά που παίρνει είναι ληγμένα. Ας τον μαζέψει κάποιος από τον κατήφορο που έχει πάρει.

Νίκος Θωμαίδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής
Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: