Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα συμμετοχής στη μεγάλη διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσ/νίκης

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΗ 1 μ.μ. - ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Σε μια περίοδο που τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν, που ο αέρας από την Ουκρανία, τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και το Αιγαίο ως την Ανατολική Μεσόγειο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, μυρίζει μπαρούτι, αγωνιζόμαστε και διαδηλώνουμε έξω από το Νατοϊκό στρατηγείο απαιτώντας:
• Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.
• Καμία εμπλοκή στα σφαγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Άμεση απεμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από όλες τις επιχειρήσεις, έξω από τα σύνορα. Να επιστρέψουν τώρα όλα τα στρατευμένα παιδιά από τις ΝΑΤΟϊκές αποστολές
• Να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
• Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κόβει μισθούς και συντάξεις και φορτώνει στις πλάτες μας νέους δυσβάσταχτους φόρους, θυσιάζοντας κάθε δικαίωμά μας στο βωμό της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων δεν διστάζει να διαθέτει πολλά δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς δίνοντας στην Ελλάδα την πρωτιά ανάμεσα στις ΝΑΤΟϊκές χώρες της Ευρώπης! Δίνει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών παίζοντας στο παιχνίδι της μοιρασιάς για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Η σπίθα που ανάβει τη φωτιά του πολέμου είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους, η δίψα τους για περισσότερα κέρδη .
Οι εργαζόμενοι, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών στρωμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχουν κανένα συμφέρον από τους πολέμους και τις αιματοχυσίες που σχεδιάζουν τα μονοπώλια και υλοποιούν οι κυβερνήσεις που τα υπηρετούν συμμετέχοντας και στους αιματοβαμμένους μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, που τις οδηγεί ο πόλεμος στη φτώχεια και την προσφυγιά, έχουν συμφέρον, δικαίωμα και υποχρέωση να υψώσουν και να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια σε κάθε ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΣΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗ 1μ.μ. ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ
Επικοινωνία: 6949705232, 693332256

Δεν υπάρχουν σχόλια: