Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκε η 6η σχολή προπονητών UEFA PRO

Στο δημαρχείο Ρόδου, παρουσία του δημάρχου της πόλης Φώτη Χατζηδιάκου, πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της 6ης σχολής προπονητών UEFA PRO, την οποία διοργάνωσε και φιλοξένησε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου στις ενωσιακές εγκαταστάσεις.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η αντιδήμαρχος Ρόδου Βασιλική Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, εκ μέρους της ΕΠΣΔ ο πρόεδρός της Παναγιώτης Διακοφώτης και ο γενικός γραμματέας της  Γιώργος Παυλίδης, ο υπεύθυνος των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Τέλης Μπατάκης, οι εκπαιδευτές Κώστας Τσάνας, Γιάννης Βονόρτας και Μιχάλης Μητροτάσιος και όλοι οι συμμετέχοντες στα μαθήματα της σχολής.
Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους της σχολής προπονητών απεύθυνε ο κ. Μπατάκης, ο οποίος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία που παρείχε η ΕΠΣΔ και ευχήθηκε η 7η σχολή προπονητών που θα γίνει του χρόνου στη Ρόδο, να πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο ενωσιακό γήπεδο με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα.
Ο κ. Διακοφώτης, αποχαιρέτησε τους συμμετέχοντες της 6ης Σχολής Προπονητών τονίζοντας ότι «έκλεισαν και τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων τους στο νησί και στην Ένωση μας» και υποσχέθηκε ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι η ανακαίνιση του ενωσιακού γηπέδου. «Εκφράζω τη χαρά μου για τη φιλοξενία από την ΕΠΣΔ των συμμετεχόντων στη σχολή προπονητών και ιδιαίτερα των διεθνών μας του 2004, οι οποίοι ακριβώς πριν από 13 χρόνια μας χάρισαν ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές».
Από την πλευρά του ο κ. Χατζηδιάκος, εξέφρασε  την ικανοποίηση του, που δεξιώθηκε τη Σχολή Προπονητών στο Δημαρχείο και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο δήμος θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να στηρίζει τις προσπάθειες της ΕΠΣΔ.
Τέλος εκ μέρους των συμμετεχόντων στην 6η σχολή προπονητών το λόγο πήρε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία την ΕΠΣΔ και τους συνεργάτες της και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ «ο οποίος δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις ώστε να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας και κοντά στο οικογενειακό μας περιβάλλον. Ευχαριστούμε επίσης και τον φροντιστή της ΕΠΣΔ Γιάννη Ζωάννου για όσα μας πρόσφερε τις ημέρες που ήμασταν εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: