Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Τρεις νεαροί ιδιαίτερα ταλαντούχοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές της Α.Α.Γ., στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Με απόλυτη εμπιστοσύνη και φέτος στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας προχώρησε στην απόκτηση τριών εξαιρετικών ποδοσφαιρικών ταλέντων του νομού μας από την Α.Α.Γ.. Τρεις ποδοσφαιριστές, εκ των βασικών συντελεστών και της περσινής εντυπωσιακής πορείας της ομάδας Νέων της Α.Α.Γ. στην Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση σ' ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κι απέναντι σε «βαριά» ονόματα ομάδων τους ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Γουστέρη(επιθετικός), Ευθύμη Τοπάλη(Μέσος) και Διαμαντή Παπαγεωργίου(Μέσος), -οι δύο πρώτοι 17χρονοι και ο τρίτος 16χρονος- απ' τους βασικούς συντελεστές της αξιοσημείωτης πορείας της ομάδας Νέων της Α.Α.Γ. την περίοδο 2016/17 στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Μ.. Εγγύηση η σταθερά καλή ή πολύ καλή, ανοδική και εξελίξιμη αγωνιστική τους παρουσία στην Α.Α.Γ. για το τι ακριβώς περιμένουμε να δούμε απ' αυτούς φέτος στην Πέλλα. Ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με τις πολύ θετικές συστάσεις που τους συνοδεύουν, θεωρείται σίγουρο, ότι θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας στην φετινή της προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων της, ενώ παράλληλα και οι ίδιοι θα πάρουν τις ευκαιρίες να αναδείξουν το πλούσιο ταλέντο και την ποδοσφαιρική τους ποιότητα στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής, ως ένα ακόμα σημαντικό «σκαλοπάτι» στις υψηλές ποδοσφαιρικές προσδοκίες και φιλοδοξίες τους.
Η διοίκηση της ομάδας μας τους καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική της οικογένεια και τους εύχεται υγεία, με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: