Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Τεχνικό επιτελείο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Κι αν ο Κώστας Μαυροβουνιώτης είναι το ήδη γνωστό πρόσωπο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας σε ρόλο προπονητή, αφού από πέρυσι την ανέλαβε στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, ένα νέο αλλά επίσης πολύ γνωστό πρόσωπο στο φίλαθλο κοινό του νομού Πέλλας έρχεται να προστεθεί φέτος, αναλαμβάνοντας την εκγύμνασή της.
Πρόκειται για τον Πρόδρομο(Μάκη) Γαζόπουλο, καθηγητή φυσικής αγωγής Elite Personal Trainer(Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α  Α.Π.Θ.), με τεράστια και πετυχημένη παρουσία, πορεία και έργο σε πολλές από τις κορυφαίες ομάδες της Ε.Π.Σ. Πέλλας διαχρονικά και άμεσος συνεργάτης γνωστών και καταξιωμένων προπονητών, που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Ο Μάκης Γαζόπουλος που είναι και ιδιοκτήτης - υπεύθυνος του γυμναστηρίου Fitness Center στα Γιαννιτσά(Εθνικής Αντίστασης 37 - τηλ.: 2382022485), εκτός της επιστημονικής δουλειάς του στο γήπεδο σε συνεργασία με τον Κώστα Μαυροβουνιώτη, θα καθοδηγεί προγραμματισμένα και την εκγύμανση των αθλητών μας στο γυμναστήριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: