Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Δύο σημαντικές μεταγραφικές επιτυχίες για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, είναι από σήμερα δύο ιδιαίτερα αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της.
Πρόκειται για τον 18χρονο ταλαντούχο και φερέλπι μέσο Δημήτρη Σιταρά από τον Π.Α.Ο.Κ. Δαμιανού και τον 26χρονο έμπειρο και φιλόδοξο φουλ-μπακ Γιώργο Βασιλάκογλου από τον Μακεδονικό Γέφυρας.
Για τον πρώτο τον Δημήτρη Σιταρά, οι όχι μόνο πολύ καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν, αλλά και η περσινή παρουσία του για την οποία η ομάδα μας έχει ιδίαν άποψη, αφού και τον αντιμετώπισε στο κύπελλο, αλλά και τον παρακολούθησε σε παιχνίδια του πρωταθλήματος, δίνουν τα εχέγγυα για μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία. Η ομάδα μας σε συνέχεια της περσινής φιλοσοφίας και επιτυχημένης αγωνιστικής συνταγής, δίνει προτεραιότητα σε νεαρούς ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Δημήτρης Σιταράς...
Για τον δεύτερο οι συστάσεις περιττεύουν... Ο αριστεροπόδαρος Γιώργος Βασιλάκογλου με αρκετά «βαρύ» και πλούσιο βιογραφικό εγγύηση για την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αφού στην μέχρι σήμερα καριέρα του έχει περάσει από πολύ γνωστά ονόματα ομάδων τόσο του επαγγελματικού, όσο και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας, με αξιοζήλευτες αγωνιστικές παραστάσεις και παρουσίες. Ηρακλής Θεσσαλονίκης(Τμήματα Υποδομών), Άραχθος Παχυκαλάμου(Άρτα - Δ' Εθνική), Αναγέννηση Άρτας(Δ' Εθνική), Π.Α.Ο. Νέων Επιβατών(Θεσσαλονίκη - Δ' Εθνική), Εθνικός Ν. Αγιονερίου(Κιλκίς - Δ' Εθνική & Γ' Εθνική), Μακεδονικός Γέφυρας(Θεσσαλονίκη - Α' Ερασιτεχνική). Ο ποδοσφαιριστής που είναι προσωπική επιλογή του Κώστα Μαυροβουνιώτη ο οποίος πέρυσι ήταν τεχνικός του Μακεδονικού Γέφυρας στον πρώτο γύρο, χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, εκρηκτικότητα, δύναμη και καλή τεχνική κατάρτιση.
Η ομάδα μας τις αμέσως επόμενες μέρες, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και άλλες σημαντικές προσθήκες με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: