Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ανακοινώνει την απόκτηση του πολυτάλαντου και φερέλπιδος μεσοεπιθετικού Γιώργου Ζούζουλα από τον Άρη Αμπελειών.
Μ' ένα αρκετά αξιόλογο ποδοσφαιρικό βιογραφικό παρά τον νεαρό της ηλικίας, ο 20χρονος Γιώργος Ζούζουλας σε μόλις λίγα χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήρια για το ταλέντο και την αξία του. Από την Κ20 της Αναγέννησης Γιαννιτσών με συμμετοχή και στην Γ' Εθνική, στο Γάζωρο και τον Εθνικό επίσης στο πρωτάθλημα Γ' εθνικής. Σύντομο πέρασμα από τον Μ.Α. Ν. Πέλλας όταν αυτός αγωνιζόταν στην Α1, κι απο κει στον ΑΣ Ηλιούπολης ομάδα της Α1 ΕΠΣΜ. Τελευταία του ομάδα πέρυσι ο Άρης Αμπελειών στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας, πριν ο ποδοσφαιριστής καταλήξει φέτος στον Μ.Α. Πέλλας, όπου φιλοδοξεί να βοηθήσει παράλληλα με τον εαυτό του, τα μέγιστα τον σύλλογο στην προσπάθεια της επίτευξης των υψηλών στόχων του.
Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας τον καλοσωρίζει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι έχει 4 στα 4

Ανώνυμος είπε...

kala aftos den paratise perysi to podosfairo gia na ginei proponitis sto patriarxeio ? axaxxaxa

Ανώνυμος είπε...

Kalos podosferistis alla distixos giayton polu mikros san xaraktiras
...

Ανώνυμος είπε...

Simantiko einai na pite kai me poses onades simfonise prin kstaliksei stin pella.alla o xarakriras toy einai tetoios pou ton kanei MIKRO

Πέτρος Κάνος είπε...

Ο κάθε ποδοσφαιριστής που επιθυμεί να μεταγραφεί και ψάχνει νέα ομάδα, αφού συζητήσει με όσες ομάδες ενδιαφέρονται γι' αυτόν, καταλήγει και συμφωνεί με την ομάδα που τον καλύπτει σε όλα, προσκομίζοντας την ελευθέρας του. Κι αυτή στην περίπτωση του Ζούζουλα, είναι η δική μας ομάδα! Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε...