Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Αλ. Τσίπρας στην Guardian: Τα χειρότερα είναι σαφώς πίσω μας

“Τα χειρότερα είναι σαφώς πίσω μας”, δηλώνει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας τη θετική τροχιά στην οποία έχει μπει η ελληνική οικονομία.
Τα χειρότερα είναι σαφέστατα πίσω μας. Μπορούμε τώρα να πούμε με βεβαιότητα ότι η οικονομία είναι σε ανοδική φάση. Αργά αργά, αλλά ουδείς πίστευε ότι θα συμβεί και αυτό συνέβη τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian.
Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και στο τέλος αυτό είναι που θα κριθεί δηλώνει ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι η μεγάλη αλλαγή θα έρθει τον Αύγουστο του 2018, όταν, μετά από 8 χρόνια, θα βγούμε από το πρόγραμμα και τη διεθνή εποπτεία. Σημειώνει, ωστόσο, ότι με το αρνητικό κλίμα που επικρατεί σήμερα, αυτό είναι κάτι που ο μέσος Έλληνας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει.
Όταν ήρθα σε αυτό το γραφείο δεν είχα την εμπειρία ή την αίσθηση πόσο μεγάλες θα ήταν οι καθημερινές δυσκολίες παραδέχεται ο κ. Τσίπρας και προσθέτει: 'Εχω κάνει λάθη, μεγάλα λάθη(…) στην επιλογή των ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά.
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα στον υπότιτλο χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως τον μακροβιότερο Έλληνα πρωθυπουργό από την αρχή της κρίσης.

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: