Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Σε παράλληλο σύμπαν η ΝΔ

Σκωπτική απάντηση της Κουμουνδούρου στην αξιωματική αντιπολίτευση: "Μόνη λύση πλέον για τη ΝΔ το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο". Τι απαντούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μόνη λύση για τη ΝΔ, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία νωρίτερα με δική της ανακοίνωση είχε κάνει κάνει λόγο για "13άρι των ψεμάτων του κ.Τσίπρα στην περσινή ΔΕΘ", δηλώνοντας ότι αναμένει με ενδιαφέρον "τα νέα ψέματα που θα σερβίρει εφέτος".
Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει: «Η ΝΔ είναι φανερό ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν. Δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα από τη διαπραγμάτευση, τη συμφωνία για το χρέος, την ποσοτική χαλάρωση, την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία, όπως και τη διαγραφή των χρεών τους λόγω νοσηλείας, τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κ.λπ. κ.λπ. Δεν φρόντισε, μάλιστα, να εκμεταλλευθεί τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να ενημερωθεί».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση σημειώνει: «Μόνη λύση, πλέον, το... ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), όπου μπορούν μέλη της να εγγραφούν χωρίς... κλήρωση!».
ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας και Υπουργοί χρειάζονται και ένα Erasmus στο Ταλίν... Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡIΖΑ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο προτείνουμε να γραφτούν ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του για να καταλάβουν επιτέλους στον ΣΥΡΙΖΑ πόσο ζημίωσαν τη χώρα οι ίδιοι.
Αν και μάλλον χρειάζονται κι ένα Erasmus στο Ταλίν...».
ΠΑΣΟΚ: Δεν θα επιτρέψουμε την επαναφορά στο κλίμα του εμφυλίου πολέμου "Η ανυπαρξία επιχειρημάτων και λύσεων για τα προβλήματα της χώρας και των πολιτών ωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς του να επιχειρούν επικίνδυνα και ανιστόρητα παιγνίδια διχασμού των Ελλήνων και μάλιστα με όρους παρελθόντος .
Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό και η ΝΔ ακολουθεί και συμμετέχει στους κυβερνητικούς αντιπερισπασμούς, αποδεχόμενη αυτές τις λογικές.
Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη που κάναμε πράξη την εθνική συμφιλίωση στην χώρα, δεν θα επιτρέψουμε την επαναφορά στο κλίμα του εμφυλίου πολέμου.
Τέλος, Δεν δικαιούνται να μιλούν για αξίες όσοι έστηναν θεατρικά λαϊκά δικαστήρια και σήμερα στρογγυλοκάθονται στην καρέκλα του υπουργού αγκαζέ με τους εθνολαικιστες ΑΝΕΛ, κάνοντας επαναστατική γυμναστική με επιστολές", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: