Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Ψηλώνει ακόμα περισσότερο σε αγωνιστικό ανάστημα και φιλοδοξίες ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση για τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Το πελλαίο «θωρηκτό» επιστρέφει δυναμικά στα χωρικά του «ύδατα»!
Παίκτης τους Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας είναι από σήμερα και ο 29χρονος επιθετικός Ηλίας Ηλιάδης. Ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής και χαρισματικός σκόρερ που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και βιογραφικό, αφού είναι γνωστός και μη εξαιρετέος τόσα στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας, όσο και σ' αυτά της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, από το πέρασμά του στον Αγροτικό Αστέρα, τον Εδεσσαϊκό, τον Ολυμπιακό Κυμίνων, τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, τον Μακεδονικό Ασκού και τον Ολυμπιακό Τερψιθέας.
Η πληθωρικός και πολυσύνθετος επιθετικός Ηλίας Ηλιάδης, «πονοκέφαλος» και «ασύμμετρη απειλή» για κάθε αντίπαλη άμυνα, θα δώσει πολύ περισσότερη δυναμική στην γραμμή κρούσης του Μ.Α. Πέλλας.  Αξίζει να σημειωθεί για την έφεση και την ικανότητα του ποδοσφαιριστή στο σκοράρισμα, ότι με την φανέλα της Πέλλας, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα 2011-12 της Α1 ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ. Πέλλας, πέτυχε 25 τέρματα έχοντας μόλις το 70% των συμμετοχών, ενώ βοήθησε σε μέγιστο βαθμό την ομάδα και στο θεσμό του κυπέλλου, πετυχαίνοντας άλλα 5 τέρματα, στην πορεία της προς τον τελικό! Με την μεταγραφή και του Ηλία Ηλιάδη, όπως ακόμη και 1-2 πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν, η Πέλλα σηκώνει απειλητικά το ποδοσφαιρικό της ανάστημα κι ακόμη περισσότερο το βλέμμα, βλέποντας πιο πειστικά και πιο φιλόδοξα την επίτευξη των υψηλών στόχων της.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ Μ.Α. Πέλλας, τον καλοσωρίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: