Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Τερματοφύλακα από τα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας απέκτησε ο Μ.Α. Πέλλας

Ο Μ.Α. Πέλλας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 15η φετινή μεταγραφή του. Πρόκειται για τον 26χρονο τερματοφύλακα Κυριάκο Μανίκο με πλούσια εμπειρία και παραστάσεις από τα πολύ απαιτητικά γήπεδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Ο Κυριάκος Μανίκος που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές χρονιές με αξιόπιστες εμφανίσεις και συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις, με προπονητές που τον γνώρισαν και τον είχαν στις ομάδες τους, να μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τις ικανότητές του όσο και για τον χαρακτήρα του.
Ένας τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, όπως είναι η Δόξα Αδένδρου(απ' όπου και κατάγεται), ο Θρίαμβος Παρθενίου, ο Μακεδονικός Μ. Μοναστηρίου, ο ΠΑΟΚ Κυμίνων - Μαλγάρων και ο Ολυμπιακός Κυμίνων, πριν καταλήξει φέτος στον Μ.Α. Πέλλας. Επίσης σε μικρή ηλικία, η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας διακρίνοντας το ταλέντο του, τον συμπεριέλαβε στις μικτές ομάδες της, όπου και πήρε αρκετές συμμετοχές.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας του εύχεται καλορίζικος στο σύλλογο, με υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια: