Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μαξίμου: Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι το επικοινωνιακό σόου

Το γραφείο Tύπου του πρωθυπουργού καρφώνει με τη σειρά του τον πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίο κατηγόρησε ότι ακύρωσε την επίσκεψη του στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής επειδή ήταν εκεί Τόσκας-Τζανακόπουλος.
Για απόπειρα να στήσει ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου με επίσκεψη στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής, το οποίο όμως χάλασε λόγω της παρουσίας Τόσκα- Τζανακόπουλου εκεί, κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με ανακοίνωση του.
Με την ανακοίνωση το Μαξίμου απαντά στην ανάρτηση Μητσοτάκη στο facebook, στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε υποστηρίξει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να επισκεφθεί τα καμμένα μόνο όταν έμαθε πως επρόκειτο να μεταβεί ο ίδιος επί τόπου.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν πως ο πρόεδρος της ΝΔ πράγματι σχεδίαζε να μεταβεί στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής, η επίσκεψη αυτή όμως αναβλήθηκε, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά.
“Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών. Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων”, ανέφερε στην ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
“Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος” προσθέτει η ανακοίνωση.
“Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου”, υποστήριξε το Μαξίμου, καταλήγοντας αναφερόμενο στον πρόεδρο της ΝΔ: "Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του".

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: