Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΔ: Επιμένει στον επανέλεγχο των 50.000 συμβάσεων του ΠΔ Παυλόπουλου

Να συνεχιστεί «ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών που ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης», ζητά με ανακοίνωσή του η οποία συνοδεύει την κοινοποίηση της διαγραφής του “γαλάζιου” συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ Βασίλη Πολυμερόπουλου για το “μαϊμου” μεταπτυχιακό.
Και προσθέτει επιτιθέμενη στο κυβερνών κόμμα: “Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου”.
Στην ανακοίνωση της, μάλιστα, η ΝΔ επικεντρώνει στους περίπου 50.000 συμβασιούχους που έγιναν αορίστου χρόνου με το ΠΔ 164/2004, γνωστού ως ΠΔ Παυλόπουλου (σ.σ. του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας όταν είχε θητεύσει ως υπουργός Εσωτερικών), στους οποίους είχε αναφερθεί και στην περσινή ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου (σ.σ. του ΠΔ 164/2004, γνωστού ως ΠΔ Παυλόπουλου). Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: