Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

Ψέμα το σκίσιμο των μνημονίων, ψέμα και η δήθεν έξοδος από αυτά αναφέρει η ΝΔ και επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό κατηγορώντας για θράσος.
Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου άνοιξαν ένα νέο κύκλο ψεμάτων του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει η ΝΔ με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές που ανανέωσαν την λαϊκή εντολή στους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και επιτίθεται στον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι το παλιότερο ψέμα για το σκίσιμο των μνημονίων διαδέχτηκε ένα νέο ψέμα, η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών.
Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο.
Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία.
Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη”, έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους.
Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το  τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022.
Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα.
Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους.
ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης... Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;».

Θοδωρής Λαπαναΐτης
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: