Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Μητσοτάκης: Καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ

Οι πτώσεις των καταδρομέων στο περίπτερο της ΕΛΑΣ κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ και το αυτοκίνητο προσομοίωσης ατυχημάτων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την επίσκεψή του στην 82η ΔΕΘ από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπου είχε συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, δηλώνοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Απόστολο Τζιτζικώστα για τη στενή συνεργασία που έχουμε και να συγχαρώ τον Τάσο Τζήκα για την εξαιρετική δουλειά την οποία έχει κάνει στη ΔΕΘ» καθώς όπως τόνισε «η Βόρεια Ελλάδα θα παίξει κεντρικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας». 
Ακολούθως ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε το περίπτερο της ΕΛΑΣ όπου είδε τα drones της αστυνομίας και ενημερώθηκε από το προσωπικό για τα σεμινάρια που διεξήχθησαν για να μάθουν πως τα πετούν. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος ο πρόεδρος της ΝΔ έμεινε από το αυτοκίνητο στο περίπτερο της ΕΛΑΣ, το οποίο δείχνει σε προσομοίωση το τι συμβαίνει στον οδηγό και στους επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος αν δεν φορούν τις ζώνες ασφαλείας. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ παρέδωσαν και μια αναμνηστική πλακέτα στον κ. Μητσοτάκη.
Κατά την παρουσία του στο περίπτερο της ΕΛΑΣ το οποίο βρίσκεται δίπλα από τον πύργο του ΟΤΕ δύο καταδρομείς του στρατού πραγματοποίησαν εντυπωσιακές πτώσεις με σκοινί και κέρδισαν το χειροκρότημα της ακολουθίας του κ. Μητσοτάκη.
Κατά την περιήγησή του στο χώρο της 82ης ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη, καθώς και τον βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συνομιλία του με τον πρώην ποδοσφαιριστή και αρχηγό του ΠΑΟΚ τον ρώτησε αν καλύπτεται αν του ευχηθεί καλή ευρωπαϊκή πορεία.
Τη μερίδα του λέοντος του χρόνου της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ κέρδισε ο χώρος που στεγάζει τα περίπτερα της Κίνας, όπου τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο κινέζος πρέσβης. Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στην 82η ΔΕΘ.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκληρώνει αυτή την ώρα την επίσκεψή του στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ με τα περίπτερα της academia όπου στεγάζουν ιδρύματα, πανεπιστήμια και άλλους φορείς και εταιρείες που σχετίζονται με την έρευνα, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Θοδωρής Λαπαναΐτης
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: