Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική

Στους σημερινούς αγώνες της Α1 εμφανίστηκαν όλα τα αποτελέσματα, με την νίκη των γηπεδούχων Προμάχων επί της Καλής, τη νίκη επίσης του φιλοξενούμενου Εξαπλατάνου επί της Αψάλου και την λευκή ισοπαλία στα Γιαννιτσά ανάμεσα στην Αναγέννηση και το Μάνδαλο. 
Στις χαμηλότερες κατηγορίες την σκυτάλη στις ευρείες νίκες με υψηλά σκορ πήρε ο 2ος όμιλος της Α' ερασιτεχνικής, με τον 1ο ως επί των πλείστων να εμφανίζει σήμερα χαμηλά σκορ και οριακές νίκες. Τέλος δυστυχώς για τις δύο ομάδες μας στη Γ' Εθνική δεν είχαμε σήμερα και τα καλύτερα αποτελέσματα, με τον Αλμωπό να μην τα καταφέρνει εντός έδρας με τον Καμπανιακό και να παραχωρεί ισοπαλία και τον Εδεσσαϊκό με κακή απόδοση κυρίως στο πρώτο μέρος να γνωρίζει επώδυνη ψυχολογικά ήττα στην Χαλκιδική.
Στην Άψαλο και το παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, η γηπεδούχος ομάδα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα τόσο πριν όσο και στην εξέλιξη του σημερινού αγώνα, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ομάδα που εμφανίστηκε στην Πέλλα πριν μία βδομάδα. Νωθρή, άνευρη και ασύνδετη, με εμφανείς αδυναμίες σε όλες σχεδόν τις γραμμές της, αποτέλεσε σχετικά εύκολα διαχειρίσιμη υπόθεση για τους φιλοξενούμενους, που χωρίς να εντυπωσιάσουν, απλά και μεθοδικά, πήραν μια σημαντική νίκη στο γειτονικό ντέρμπι. Τσολερίδης ο σκόρερ και πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους(βίντεο-πέναλτι), ενώ ο Λεμονάκης ήταν αυτός που πήρε τον Εξαπλάτάνο στα πόδια του, που με δύο κομβικά τέρματα δικά του κι ένα του Παπαδόπουλου ενδιάμεσα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ νίκης της Δόξας.



Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2-3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 0-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1-1
ΠΟΛΥΚ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1-0
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2-1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-5
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 1-6
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 6-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 5-0
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 0-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1-3

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 3-0
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: