Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Θωμάς Γιόφκος: «Αμείλικτα ερωτήματα προς τον έλληνα πρωθυπουργό για το ταξίδι στις Η.Π.Α.»

Το είδαμε λοιπόν και αυτό!!!! Ο κύριος πρωθυπουργός της Ελλάδος κύριος Αλέξης Τσίπρας πριν από καιρό έλεγε για τις αμερικανικές εκλογές για τον κύριο Ντόναλντ Τραμπ, τον σημερινό αμερικανό πρόεδρο, ότι ας ελπίσουμε να μη μας βρει κι αυτό το κακό και να εκλεγεί πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Ντόναλντ Τραμπ!!!! Κύριε πρωθυπουργέ σας βρήκε λοιπόν και αυτό το κακό συν όλα τ' άλλα, και ερωτώ...
Πηγαίνετε στην Αμερική να υποταχθείτε πολιτικά στον κύριο Τραμπ????? Πηγαίνετε να λάβετε άφεση αμαρτιών για ότι είπατε για εκείνον(Ντόναλντ Τραμπ)??? Πηγαίνετε να ελαφρύνετε μέρος του χρέους εκλιπαρώντας ίσως το ΔΝΤ??? Πηγαίνετε να μιλήσετε στο κύριο Τραμπ για την προκλητικότητα των τούρκων??? Για τις εναέριες παραβιάσεις στο ελληνικότατο Αιγαίο από αρχαιοτάτων χρόνων??? Πηγαίνετε να μιλήσετε για το casus belli της Tουρκίας απέναντι στη χώρα μας την Ελλάδα αν τα έξι ναυτικά μίλια γίνουν δώδεκα???? Πηγαίνετε να του μιλήσετε ίσως για την οριοθέτηση της ΑΟΖ????????
Πηγαίνετε ίσως έστω για να ζητήσετε την τιτλοποίηση των αποδεδειγμένων ορυκτών κοιτασμάτων της χώρας μας της Ελλάδος, ούτως ώστε να ελαφρυνθεί το ελληνικό χρέος 100%???? Πηγαίνετε να τον ρωτήσετε για την προκλητικότητα των Σκοπίων της Βαρντάρσκα, όσο αφορά το όνομα της μιας και μοναδικής ελληνικότατης Μακεδονίας μας??? Πηγαίνετε να τον ενημερώσετε για την προκλητική στάση των αλβανών όσον αφορά την βόρειο Ήπειρο, αλλά και την Τσαμουριά??? Πηγαίνετε να του ζητήσετε μήπως την άρση του εμπάργκο στη Ρωσία, οπότε τα οπωροφόρα φρούτα της Ελλάδος να ξαναπάνε στη Ρωσία και όχι μόνον???
Ερωτώ ως έλλην πολίτης λοιπόν και ως πρώην πολιτευτής και νυν, θα ήθελα κάποιες απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω αμείλικτα ερωτήματα παρακαλώ!!!!!!

Πρώην Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας
Θωμάς Γίοφκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: