Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων σε Ε.Π.Σ. Πέλλας και Γ' Εθνική

Μια μάλλον αρκετά ενδεικτική αγωνιστική και βαθμολογική εικόνα που θα βλέπουμε από τις ομάδες όλη τη χρονιά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, είχαμε σ' αυτή την 4η αγωνιστική. Ενώ δείχνουν να ξεχωρίζουν κατά κάποιον τρόπο στην ουρά οι πλέον αδύναμοι έχοντας μηδενική βαθμολογική συγκομιδή, στην κορυφή δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, όπου όπως φαίνεται μετά απ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. 
Ο Εξαπλάτανος εκπλήσσει ευρισκόμενος μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας το απόλυτο, αφού και σήμερα νίκησε πολύ εύκολα έντος έδρας τον Π. Μυλότοπο. Το Μαυροβούνι πέρασε «επαγγελματικά» από την δύσκολη έδρα της Σωσάνδρας, ενώ η Κρύα Βρύση γνώρισε για πρώτη φορά φέτος την πικρή γεύση της ήττας, φιλοξενώντας το πάντα υπολογίσιμο και δυνατό Μάνδαλο. Τέλος τα Εσώβαλτα για ακόμη μία φορά πέσανε θύμα ανατροπής στην έδρα τους, αυτή τη φορά από την Αναγέννηση Γ..
Στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας, η Αξός έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας σημαντική εκτός έδρας νίκη στις φιλόδοξες Αμπελειές. Στα υπόλοιπα παιχνίδια των χαμηλότερων κατηγοριών, τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, με την Νέα Πέλλα αυτή τη φορά να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στην δύσκολη έδρα της της Αραβησσού. 
Κλείνοντας με την Γ' Εθνική, όπου οι ομάδες μας δεν τα πήγαν καλά, με τον Αλμωπό να παίρνει έστω τον βαθμό στην Αλεξάνδρεια και να διατηρείται ψηλά στην βαθμολογία και τον Εδεσσαϊκό να χάνει εύκολα στην έδρα του από την άλλη ομάδα της Ημαθίας, τα Τρίκαλα, μια επώδυνη ήττα που το πιθανότερο δρομολογεί εξελίξεις στην ομάδα της Έδεσσας.
Οι βαθμολογίες θα μπαίνουν από την επόμενη αγωνιστική, αφού πλέον αρχίζουν και διαμορφώνονται προς το ρεαλιστικότερο σε ότι έχει να κάνει με την δυναμικότητα των ομάδων. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 4η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 6-1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 0-1
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 1-2
Μ.ΑΛ/ΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-0
ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-2
ΠΟΛ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1-2
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 4-0
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 0-4

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 5-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 1-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 1-2
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 2-2
ΑΝΑΓ/ΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-1
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: