Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Γεγονός ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες

Άβυσσος η ψυχή του ανδρός κι ακόμη πιο θολά τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του. Κι αυτό φαίνεται πως το πήρε χαμπάρι η Evelyn Schwarz, μια έξυπνη κυρία από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας, η οποία πήγε και επένδυσε σε μια επιχειρηματική κίνηση που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο: πήγε κι άνοιξε το Bordoll, τον πρώτο οίκο ανοχής που οι πελάτες τη βρίσκουν αποκλειστικά και μόνο με κούκλες.
Σύμφωνα με το ratpack.gr, κάθε μία από τις 15 που έχει προμηθευτεί της κόστισε περίπου 2.000€ (τις έχει κάνει εισαγωγή από -πού αλλού;- την Ασία) και προτού βιαστείς να την κράξεις για σχετικά υψηλό αυτό ποσό, να σου πούμε το εξής: η ταρίφα για να μπιστίξεις κάθε μία από αυτές ανέρχεται στα 80€ και δεδομένου ότι κάθε μέρα ο μέσος όρος των πελατών για κάθε κούκλα φτάνει τους έντεκα, καταλαβαίνεις πως ο τζίρος της έρχεται και σου βγάζει τη γλώσσα κατάμουτρα.
Το πλέον ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, σύμφωνα με την ίδια την Evelyn Schwarz, είναι πως πολλοί άντρες έρχονται στο Bordoll με τις γυναίκες τους οι οποίες περιμένουν στωικά μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι οι σύζυγοί τους να τελειώσουν (από κάθε άποψη). Αυτό για να μην λέμε πως η άβυσσος αφορά μονάχα στους άντρες…

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: