Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, σε ψευδές ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας Maties Pellas

«Με τη λήξη του ημιχρόνου φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με άγριες διαθέσεις κινούμενοι κατά του διαιτητή Βαμβακά και φραστικά κατά των ποδοσφαιριστών της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, αλλά, έληξαν γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.»
Σαφέστατα και μιλάμε για ένα εντελώς αναξιόπιστο ρεπορτάζ... Δεν υπήρξε ποτέ κανένας φίλαθλος της Πέλλας ούτε καν πέριξ του χώρου των αποδυτηρίων, πόσο δε μάλλον εντός του αγωνιστικού χώρου και φυσικά δεν επιτέθηκε κανείς με «άγριες διαθέσεις» ούτε σωματικά, ούτε φραστικά προς κανέναν ποδοσφαιριστή ή παράγοντα της Δόξας, όπως αναφέρει ψευδώς και ανακριβώς το ρεπορτάζ, αφού με τους περισσότερους απ' αυτούς διατηρούνται διαχρονικά πολύ καλές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Μόνο μία μικρή λεκτική διένεξη ανάμεσα σ' έναν αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της Δόξας και παράγοντα της Πέλλας υπήρξε, όταν αυτός βρέθηκε χωρίς καμία εξουσιοδότηση να παρεμποδίζει τον παράγοντα της Πέλλας να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή για κάποιες αποφάσεις του, η οποία έληξε άμεσα με τις κατάλληλες εξηγήσεις και διευκρινήσεις, αφού οι σχέσεις του συλλόγου με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι και παραμένουν κάτι παραπάνω από άριστες.
Μόνο άνθρωποι της διοίκησης υπήρχαν κοντά στον χώρο των αποδυτηρίων μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο παιχνίδι και κατά την διάρκεια και εξέλιξή του, υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και τον πάγκο της ομάδας, μόνο ένας παράγοντας, κι αυτός ήταν ο δηλωμένος στο φύλλο αγώνα Γενικός Αρχηγός ο οποίος φυσικά αποβλήθηκε στο ημίχρονο για διαμαρτυρία και αποχώρησε παρακολουθώντας το υπόλοιπο παιχνίδι από την εξέδρα και ο υπεύθυνος γηπέδου του συλλόγου, που βρίσκεται σταθερά εδώ και πολλά χρόνια αυστηρά μόνο στον χώρο των αποδυτηρίων, ως αρμόδιος για κάθε διευκόλυνση και φύλαξη τους. Κάθε άλλη αναφορά σε οποιοδήποτε πρόσωπο, για ανάμειξη σε δήθεν επεισόδια, μόνο στην φαντασία του συντάκτη-ρεπόρτερ της ιστοσελίδας υπήρξε. Δεν μπορεί κανείς προς χάριν της επισκεψιμότητας και της αναγνωσιμότητας, να διασπείρει ψευδή ρεπορτάζ και ειδήσεις, δημιουργώντας λανθασμένες και προσβλητικές εντυπώσεις για έναν σύλλογο και τον κόσμο του, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους επί σειρά ετών με την παρουσία και το ήθος τους, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. 
Φυσικά και υπάρχουν και μερικοί φίλαθλοι σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, που παρεκτρέπονται κυρίως λεκτικά απέναντι σε διαιτητές ή σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες αντιπάλων ομάδων, αλλά μόνο από τον φυσικό χώρο τους που είναι οι εξέδρες των γηπέδων και από πουθενά αλλού. Η δική μας ομάδα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και κατανοητό, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σ' αυτό το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο, με την μόνη διαφορά, συνήθως αυτή η παρεκτροπή ελάχιστων φιλάθλων μας, όταν και εάν γίνεται, έχει να κάνει με αποφάσεις διαιτητών και μόνο και όχι με αντιπάλους ποδοσφαιριστές ή παράγοντες. Η διοίκηση του συλλόγου μας, έχει ως πάγια αρχή της να σέβεται, να διασφαλίζει και να περιφρουρεί με τον δέοντα τρόπο την καλύτερη δυνατή φιλοξενία όλων των αντιπάλων ομάδων και φιλάθλων, όπως φυσικά και των διαιτητών, από οποιαδήποτε ακραία παρεκτροπή ή ανάρμοστη συμπεριφορά που προσβάλλει τον σύλλογο, αρκεί αυτός ο σεβασμός να είναι αμοιβαίος όπως συνήθως συμβαίνει. Επιθυμεί και προσπαθεί να δημιουργεί μόνο φιλίες με κάθε εμπλεκόμενο φορέα, παράγοντα ή σύλλογο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, γιατί αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να το «ψηλώσουμε» όσο μπορούμε περισσότερο σε όλους τους τομείς. Δεν είναι ούτε η τελειότερη, ούτε η «αγιοτέρα» των διοικήσεων... Δέχεται κάθε καλοπροαίρετη και καλόπιστη ενυπόγραφη κριτική για λάθη ή παραλλείψεις της, είτε αυτή προέρχεται από πρόσωπα, είτε από ομάδες, είτε από ΜΜΕ, αρκεί να μην υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες, δημιουργώντας με εκούσια παραπληροφόρηση, «κλίμα» ανάμεσα σε ανθρώπους και συλλόγους.
Επειδή ο σύλλογος μας αισθάνεται θιγμένος και στοχοποιημένος από το ανυπόγραφο και ψευδές ρεπορτάζ, ζητά από την σεβαστή ιστοσελίδα και την διεύθυνσή της, την άμεση ανασκευή του, προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας.


Για το Δ.Σ. 
ο Πρόεδρος 
Γιώργος Ιωαννίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια: