Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Γ' Εθνική και η βαθμολογία

Σήμερα είχαμε για τις ομάδες του νομού μας μόνο αγώνες πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, με τον Αλμωπό να συνεχίζει ακάθεκτος τις υψηλές «πτήσεις» και στην Ημαθία με αντίπαλο τον Μ.Α. Τρικάλων και τον Εδεσσαϊκό αν και πολύ καλύτερος, να μην καταφέρνει ούτε σήμερα το τρίποντο με αντίπαλο έναν εκ των ουραγών της κατηγορίας, τον Κιλκισιακό.
Για τον Αλμωπό δείτε το βίντεο από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Embolos NEWS - ΕΙΔΗΣΕΙΣ της επίτευξης του τέρματος από τον Μεντί λίγο πριν το τέλος και το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το παιχνίδι στην Έδεσσα το έκριναν δύο κεφαλιές, μία για κάθε ομάδα, μ' αυτή του Εδεσσαϊκού του Καρακούτη στο 80' να του χαρίζει το "μη χείρον βέλτιστον" από την αναμέτρηση... Ο Εδεσσαϊκός καλύτερος(αυτό έλειπε δα θα πω εγώ) είχε αρκετές ευκαιρίες, δοκάρι αλλά τις πιο επίπονες «κεφαλιές» στο τέλος, πρέπει να τις έδωσε ο προπονητής στο πρώτο τοίχο που βρήκε μπροστά του, αφού το τρίποντο-βαθμολογική ανάσα με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, δεν ήρθε ποτέ. Ο Κούμπους βασικός σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ ο Μπουράκης πέρασε ως αλλαγή περίπου στο 60'. Ο Ιωσηφίδης για ακόμη μία φορά ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμπάνη. Έντονες αποδοκιμασίες από τους γηπεδούχους προς την διαιτητική τριπλέτα με το σφύριγμα της λήξης, που έχουν πολλά παράπονα με κυριότερό αυτό για μία περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Κιλκισιακού λίγο πριν το τέλος.
Ας δούμε τα αποτελέσματα, το βίντεο από το παιχνίδι του Αλμωπού και την βαθμολογία του 2ου ομίλου:
Μια προσφορά του


Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-1
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1-1


Δεν υπάρχουν σχόλια: