Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Β Ερασιτεχνική-1ος Όμιλος: Μακεδονικός Έδεσσας 4-3 Εθνικός Γραμματικού

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και πολύ πάθος ο Μακεδονικός Έδεσσας κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό Γραμματικού με σκορ 4-3.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4' όταν ο Μπόγιας από δεξιά πρόλαβε με υπερένταση να γυρίσει την μπάλα πριν βγει άουτ, αυτή πήρε ύψος και ο δυνατός αέρας την έστειλε στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Ροδίντση. Οι παίκτες του Μακεδονικού κατάφεραν άμεσα να ισοφαρίσουν στο 8' με τον Τότλη, ο οποίος από κοντά πήρε την επαναφορά μετά από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Κιουρτζίδη Β.. Στο 17' η άμυνα του Μακεδονικού βρέθηκε εκτεθειμένη και ο Μακρίδης Β. έδωσε νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ αφού ο Κιουρτζίδης Β. ισοφάρισε εκ νέου με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από γύρισμα του Καλογιάννη. Πλησιάζοντας στο τέλος του ημιχρόνου οι βυσσινί πίεσαν και κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές με τον Τότλη, πρώτα στο 35' από κοντά έπειτα από ασταθή απόκρουση του Καλλιανίδη και στο 40' με απευθείας φάουλ. Highlight του πρώτου ημιχρόνου ήταν η θεαματική απόκρουση του Ροδίντση σε κοντινό σουτ του Ιωσηφίδη στο 37'. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο κλειστό με τους γηπεδούχους να αμύνονται σωστά και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για ότι καλύτερο με μοναδικές φάσεις το γκολ του Βλαδίτση με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ, στο 75' και ένα σουτ του Ιωσηφίδη στο 80' το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ροδίντσης.
Μακεδονικός Έδεσσας (Χαραλάμπους): Ροδίντσης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β. (46' Γιαγιόγλου), Καλογιάννης, Προμογιάννης Ν., Μητσόπουλος, Παπαδόπουλος, Μακρίδης (65' Χρυσοστόμου), Τότλης, Μπουρδάνης.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: