Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων σε Ε.Π.Σ. Πέλλας και Γ' Εθνική

Το Μαυροβούνι επανήλθε νικηφόρα μετά την διακοπή και παρέμεινε μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1, διασύροντας τα αδύναμα Εσώβαλτα(κάποιος ποδοσφαιριστής της Δόξας λίγες βδομάδες νωρίτερα, όταν η ομάδα της γενέτειράς του είχε διασυρθεί με παρόμοιο τρόπο, είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, για έλλειψη σεβασμού στην ιστορία των συλλόγων, να φανταστώ ότι τώρα δεν έχει να πει κάτι ανάλογο), που για ακόμη ένα παιχνίδι αποτέλεσαν τον σάκο του μποξ, παραμένοντας χωρίς βαθμό για 8η συνεχόμενη αγωνιστική! Ο Εθνικός Γ. πιο έμπειρος και ουσιαστικός, πέρασε σχετικά εύκολα από τον Εξαπλάτανο, που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας φετινή του ήττα. Τέλος, το Μάνδαλο υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών με αντιπάλους τους Προμάχους(που είχαν νέο προπονητή στον πάγκο), αποφεύγοντας τα χειρότερα, αφού γλίτωσε την ήττα στην εκπνοή του αγώνα!
Στις χαμηλότερες κατηγορίες Εθνικός Αριδαίας και Αξός ήταν οι ομάδες που κατάφεραν τα υψηλότερα σκορ της ημέρας. Η Νέα Πέλλα συνέχισε την ανοδική πορεία της, με νίκη στο γειτονική αναμέτρηση με το Δυτικό, ενώ η Ραχώνα δεν εμφανίστηκε καθόλου στο γήπεδο για τον αγώνα στην Δάφνη, με τον διαιτητή κ. Γιάγκο μετά από τον προβλεπόμενο χρόνο, να κλείνει το φύλλο αγώνα με νίκη 3-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Ραχώνας, να δηλώνει νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας, αδυναμία κατάρτισης αποστολής και μετάβασης στη Δάφνη. 
Σημαντική αγωνιστικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά νίκη για τον Εδεσσαϊκό στην Χαλάστρα, που συνέχισε και σήμερα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τις καλές τελευταίες εμφανίσεις του. Τα τέρματα για τους νικητές οι Ταουσιάνης και Καρακούτης. Ο Κούμπους βασικός σε ολόκληρο το 90λεπτο, ο Ιωσηφίδης πέρασε ως αλλαγή στο 80', ενώ ο Μπουράκης παρέμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Σαμπάνη(όχι δεν είναι copy paste από τον προηγούμενο αγώνα). Η άλλη ομάδα του νομού στην Γ' Εθνική, ο Αλμωπός, υποδέχεται αύριο στην Αριδαία τον Κιλκισιακό. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (8η αγωνιστική)
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-2
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 6-0
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική)
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 5-3
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 4-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική)
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 6-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)
ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 0-1
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-2
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 3-0 Α.Α.
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 2-0

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (14η αγωνιστική)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: