Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Πέλλας - Βίντεο από δύο παιχνίδια της Α1

Από ένα ημίχρονο σε κάθε ένα σχετικά «προσβάσιμο» και ενδιαφέρον κατά την κρίση μου παιχνίδι της Α1, περιελάμβανε η σημερινή μου περιπλάνηση στα γήπεδα του νομού. Και στα δύο είχαμε επώδυνες ήττες για τους γηπεδούχους. Στα Γιαννιτσά όμως μάλλον ήταν η πιο εκκωφαντική και ίσως φανούν στην διάρκεια οι «παρενέργειές» της! Στην Κρύα Βρύση τέλος και το μοναδικό παιχνίδι που δεν έχω εικόνα, ο Απόλλων νίκησε εύκολα σύφωνα με πληροφορίες κι όπως δείχνει το τελικό σκορ τον Εξαπλάτανο.
Το πρώτο ημίχρονο με βρήκε στα Εσώβαλτα, όπου η τοπική νεανική ομάδα διατήρησε την μηδενική βαθμολογική της συγκομιδή για 9η συνεχόμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας ακόμη μία βαριά ήττα, αυτή τη φορά από το πολύ ανώτερο Μάνδαλο που είχε και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του. Κορυφαίος των γηπεδούχων ο τερματοφύλακας Μποφτσάρης, που κράτησε σε λογικά επίπεδα το σκορ με πολλές σωτήριες επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν ένα χαμένο πέναλτι με τον Πάρδα(βίντεο) με το σκορ ήδη στο 0-3, κι ένα δοκάρι λίγο αργότερα, με μακρυνό σουτ του Cela έξω από την περιοχή. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Καραδήμος(2), Κουτρούμπαλος, Τσιλογλανίδης και Αναστασιάδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο γρήγορη μετάβαση στη Νέα Τραπεζούντα με το παιχνίδι να είναι ήδη ισόπαλο 1-1 με τέρματα των Τσάλμα για το Μελίσσι και Κηλίκη για τον Εθνικό Γ.. Ο Εθνικός την φλύαρη υπεροχή και τις περισσότερες φάσεις, με αδυναμία όμως στο σκοράρισμα από πολύ πλεονεκτικές θέσεις, με τους Κηλίκη, Μουρουζίδη και Μπαμπαλή να μπορούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Μελισσίου Μαντζούκη, που κατέγραψε στο ενεργητικό του θετικές επεμβάσεις. Οι φιλοξενούμενοι με την γνώριμη τακτική τους την πολύ σφιχτή άμυνα, κυρίως από στημένα προσπαθούσαν να απειλήσουν όποτε είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα. Πράγμα που κατάφεραν άριστα στο 85', όταν ο Ρομάντζης μετά από ασταθή απόκρουση του Πόπη και αλλεπάλληλες κεφαλιές, έστειλε αρχικά με την πρώτη την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με τη δεύτερη στα δίχτυα του Εθνικού ρίχνοντας στο καναβάτσο τους γηπεδούχους(βίντεο). Στο υπόλοιπο χρόνο μαζί με τις καθυστερήσεις, ο Εθνικός πίεσε αλλά δεν απείλησε σοβαρά το τέρμα του Μελισσίου, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα μια σημαντική νίκη και τους γηπεδούχους πεσμένους στο χορτάρι να μην μπορούν να πιστέψουν το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό και απογοήτευση, σε μία ομάδα που έχει από το ξεκίνημα υψηλούς στόχους και βλέπει σχετικά νωρίς να μένει πίσω στην βαθμολογία.
Γκολ και θέαμα στις χαμηλότερες κατηγορίες, με ιδιαίτερη αναφορά, στο σπουδαίο αποτέλεσμα του Νησίου στην Έδεσσα και την ευρεία νίκη με το σκορ της ημέρας, από τον Ορφέα στο Ριζάρι. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του





 
 
 
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 9η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 0-5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-2
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 4-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1-3
ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-4
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 8-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 5-1
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 7η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΣΚΥΔΡΑ 2000 3-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 2-4
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 2-6

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 7η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝ - Ν ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 5-0
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: