Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Στιγμιαίες «αδιαθεσίες» προκάλεσε η σημερινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, από την οποία προέκυψε και ο τυχερός λαχνός της ΕΠΣ Πέλλας

Μάλλον στιγμιαίες «αδιαθεσίες» προκάλεσε η σημερινή 52η κλήρωση του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου, στα σωματεία και πολύ περισσότερο στους χιλιάδες κατόχους των λαχνών, που έσπευσαν να ενισχύσουν τους συλλόγους, παίρνοντας μέρος στην κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς της ΕΠΣ Πέλλας για το Susuki Celerio 1.1Lt. Δείτε παρακάτω τον τυχερό λαχνό που κερδίζει(αλλά δεν κερδίζει) το Susuki Celerio 1.1Lt στην λαχειοφόρο αγορά της Ε.Π.Σ. Πέλλας, για να καταλάβετε:
Στα «αδιάθετα» της Ε.Π.Σ. Πέλλας ο τυχερός λαχνός, που φυσικά εκ των προτέρων «έπαιζαν άνισα» με τις περισσότερες πιθανότητες. Το πρώτο εύλογο ερώτημα που προκύπτει, είναι γιατί δεν διατέθηκαν όλοι οι λαχνοί στις ομάδες και παρέμειναν κάποιοι(περισσότεροι από το 1/3 των λαχνών!!!) αδιάθετοι; Όπως επίσης δεν υπήρξε καμία επίσημη διευκρίνηση, καμία πρότερη πρόβλεψη, για το «απευκταίο» αλλά πολύ πιθανό σενάριο, ο τυχερός λαχνός να βρίσκεται στα αδιάθετα. Η απόφαση της Ένωσης που φημολογείται -αφού δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση- είναι, ο τυχερός να προκύψει από νέα κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω... Τώρα αν ξαναπέσει στα αδιάθετα, θα παίξουμε μονά-ζυγά στο τέλος!






Δεν υπάρχουν σχόλια: