Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά την 15νθήμερη «πατριωτική» διακοπή για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού και ειδικότερα αυτού της Α1, νίκες εύκολες και ευρείες για Μάνδαλο και Καλή με αντιπάλους Εξαπλάτανο και Σωσάνδρα, οριακή αλλά ουσιαστική για την Αναγέννηση με αντίπαλο την Κρύα Βρύση. 
Στα Γιαννιτσά σ' ένα μέτριο παιχνίδι, η Αναγέννηση πιο «ζωντανή» αλλά και πιο τυχερή στο τέλος, έφτασε στη νίκη, αφού ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει στο 40' με τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή σήμερα Λαζαρίδη, με ωραίο γυριστό κοντινό σουτ στη μία από τις ελάχιστες συνολικά καλές φάσεις του παιχνιδιού. Πέντε λεπτά αργότερα, η Κρύα Βρύση έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Καλφούτζος έχασε πέναλτι(βίντεο), στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαββουλίδη άουτ. Καλύτερη η Αναγέννηση στο πρώτο, μοιρασμένο το παιχνίδι στο δεύτερο, όμως στο 80' η Κρύα Βρύση που πίεσε στο τέλος, ήταν αυτή που είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σαββουλίδη, μετά από κοντινό σουτ του Μιχαηλίδη και δικαίως να τα βάζει και με την τύχη της. Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα προεξέχοντος του διαιτητή κ. Μαυρίδη, πέρασε ένα ευχάριστο και χωρίς καθόλου πίεση απόγευμα. Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του κ. Μαυρίδη να αποβάλλει για εντελώς τυπικούς λόγους πριν την έναρξη του αγώνα, τον δημοσιογράφο Λύσανδρο Αμιτζόγλου, γιατί δεν έφερε μαζί του την ειδική κάρτα της Ένωσης... 
Επώνυμες παρουσίες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου σήμερα ανάμεσα στον λιγοστό κόσμο των κερκίδων και δεν έλειψε η ποδοσφαιροκουβέντα για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α1, καθώς η σχετική φωτογράφηση μετά το τέλος της αναμέτρησης του προπονητή κ. Σίμου Προδρομίδη και του τερματοφύλακα της Δόξας Μαυροβουνίου, με τον γενικό αρχηγό του Μ.Α. Πέλλας κ. Νίκου Μπουράκη. Παρών και ο πρόεδρος της Ένωσης Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Αστέριος Αντωνίου.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες και ιδιαίτερα στην Α' κατηγορία, εμφανίστηκαν τα υψηλότερα σκορ, με τους Σαρακηνούς στον 1ο όμιλο και πάλι να το «παραξεφτιλίζουν», πετυχαίνοντας αυτό της ημέρας με διψήφιο αριθμό τερμάτων! Στον 2ο όμιλο το αήττητο σερί των Αθύρων, «έσπασε» για τα καλά στην Κρύα Βρύση, ενώ η Αξός επανήλθε στις επιτυχίες με αντίπαλο τους αξιόμαχους Γαλατάδες. Τέλος στη Β' ερασιτεχνική, ο ΠΑΟΚ Πατριαρχείου κέρδισε στα «πέναλτι»(τρία συνολικά και τα τρία εύστοχα!) το Δυτικό και απέκτησε προσωρινά διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 12η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 4-1
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 4-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 1-4
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 2-0
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 5-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 10-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 4-0
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΣΚΥΔΡΑ 2000 Αναβολή
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 0-4
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-1
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 3-0
ΤΕ24.01.2018 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 0-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 4-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: