Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΝΔ για Μακεδονικό: Η στάση της κυβέρνησης προκαλεί ζημιά στη χώρα

Επίθεση στην κυβέρνηση που δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του διαπραγματευτή Μάθιου Νίμιτς εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.
Η αξιωματική αντιπολίτευση κατακρίνει την κυβέρνηση πως είναι εγκλωβισμένη στην ανεύθυνη τακτική της αλλά και στις διαφορετικές γραμμές της για το Μακεδονικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Η Κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στην ανεύθυνη τακτική της και στις διαφορετικές γραμμές της για το Σκοπιανό. Γι’ αυτό ούτε καν σχολίασε τις απαράδεκτες δηλώσεις του διαπραγματευτή που υπερβαίνουν τα όρια της εντολής του. Η στάση της προκαλεί ζημιά στη χώρα».
«Τον απολογισμό θα τον κάνουν οι Έλληνες»
«Όσες συνεντεύξεις και να δώσει ο κ. Τσίπρας, τον απολογισμό θα τον κάνουν οι Έλληνες»: με τον τρόπο αυτόν σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο «Έθνος της Κυριακής», ενώ κάνει λόγο για «τρία χρόνια χαμένα».
Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει, σε ανακοίνωσή του:
«Τι δεν μας είπε για τα τρία χρόνια διακυβέρνησης ο κ. Τσίπρας: Ότι ήταν τρία χρόνια με 100 δισ. επιπλέον βάρος εξαιτίας του δικού του μνημονίου και της ύφεσης που προκάλεσε η πολιτική του. Τρία χρόνια με πάνω από 100 δισ. χρέη των Ελλήνων στην εφορία. Τρία χρόνια υπερφορολόγησης. Τρία χρόνια χαμένα που μας γύρισαν πίσω. Τρία χρόνια με μισθούς των 360 ευρώ. Τρία χρόνια με ζημιά για τους πολλούς. Τρία χρόνια καθημερινής ανασφάλειας για όλους. Όσες συνεντεύξεις και να δώσει ο κ. Τσίπρας, τον απολογισμό θα τον κάνουν οι Έλληνες».

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: