Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Τα αποτελέσματα της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Α1 και η βαθμολογία - Ασεβής στον εαυτό της η Πέλλα

Συνεχίζει ακάθεκτο το Μελίσσι την πορεία πρωταθλητισμού, με τελευταίο «θύμα» του τον Εθνικό Γιαννιτσών, σ' έναν αγώνα όμως πολύ κακό ποιοτικά. Το ντέρμπι κρίθηκε από μία και μοναδική φάση, αυτή της υπόδειξης ενός ανύπαρκτου πέναλτι που μόνο ο κ. Κατεριάδης είδε, όταν ο Άγγελος Τουλγαρίδης σε θέση τετ α τετ προλαβαίνει να πλασάρει τον εξερχόμενο Δομουκτσίδη, στέλνοντας την μπάλα άουτ και με την φάση τελειωμένη, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έρχεται πολύ λογικά σε επαφή κατά την έξοδό του με τον επιθετικό των γηπεδούχων. Το Μάνδαλο «διέλυσε» τα Εσώβαλτα όπως αναμενόταν, ενώ ισόπαλα αποτελέσματα εμφανίστηκαν σε Εξαπλάτανο και Καλή, σε δύο παιχνίδια λίγο πολύ αμφίρροπα. Η Δόξα Μαυροβουνίου για το θεσμό του κυπέλλου, έχοντας μόνο ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε στα Τρίκαλα Ημαθίας γνωρίζοντας την ήττα και τον πρόωρο αποκλεισμό. 
Τέλος ντροπιαστική για ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά και απόλυτα δίκαιη με την εικόνα που παρουσίασε, ήταν η σημερινή εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εμφανίστηκε έτη φωτός μακριά από τον έστω υποφερτό της εαυτό. Αν μπορεί να σταθεί κάποια δικαιολογία(που κατά την άποψή μου δεν στέκεται αφού και ο Ακρίτας κατέβηκε με οριακή αποστολή), αυτή μπορεί να έχει να κάνει με την κούραση και τις απουσίες, αλλά ίσως και με κάποιον αγωνιστικό απροποσανατολισμό περιμένοντας το κυριακάτικο παιχνίδι-πρόκληση με το Μαυροβούνι. Όπως και νάχει, μια ακόμη κακή εμφάνιση και μια δίκαιη ήττα έρχονται να προστεθούν στην μέτρια αγωνιστική εικόνα της τελευταίας περιόδου για την ομάδα μας. Κι αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ακρίτας εκτός έδρας εμφανίζεται ιδιαίτερα αδύναμος, αφού τα μοναδικά διπλά του τα είχε πετύχει μέχρι σήμερα μόνο σε Π. Μυλότοπο και Εσώβαλτα(ούτε καν στην Άψαλο!!!), το σημερινό αποτέλεσμα δεν περιποιεί τιμή για την ομάδα μας και δείχνει ότι ο αγωνιστικός της κατήφορος τείνει να επισκιάσει την εκπληκτική μέχρι πρότινος εικόνα και πορεία της. Για την Πέλλα σκόραρε ο Κατσαμακτσής στο 66', ενώ για την Σωσάνδρα οι Βακιάνης στο 40' και Καραγιαννίδης στο 60'(πέναλτι) και στο 65'.
Οι συνθέσεις
Μ.Α. Πέλλας(Μαυροβουνιώτης): Ντιντιλάς, Τοπάλης, Ζούζουλας(Πιτσάρης 82'), Γουστέρης, Αβραάμ, Πλιόγκας, Ρέκος Β.Ι., Σιαματάς, Κατσαμακτσής, Βασιλάκογλου, Μπουράκης.
Ακρίτας Σωσάνδρας(Δούμος): Εμμανουλίδης, Πασχούλης, Zhuleku, Χρηστίδης, Ζουμπουλίδης, Βασιλόπουλος, Μανελίδης, Nedyalkov( Lamcja 75'), Καραγιαννίδης(Μήντσης 90'), Βακιάνης, Τσίκος(Σαπουντσής  90').









Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 22η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 8-2
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ 0-0
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1-3

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: