Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Λύση συνεργασίας με τον Κώστα Μαυροβουνιώτη

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Μαυροβουνιώτη, κάνοντας δεκτή την παραίτησή που υπέβαλλε μετά τις μέτριες εμφανίσεις και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα. 
Η άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς με την διοίκηση, αλλά και η εξαιρετική δουλειά και το έργο που παρουσίασε στον κάτι περισσότερο από ένα χρόνο παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας, κατατάσσουν το θεσσαλονικιό τεχνικό, σ' έναν από τους καλύτερους προπονητές που συνεργάστηκε ποτέ ο σύλλογος μας. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά, του εύχεται υγεία και ότι καλύτερο στην συνέχεια της φιλόδοξης προπονητικής του καριέρας, αλλά και της προσωπικής του ζωής γενικότερα.
Η διοίκηση του συλλόγου μας ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού ο οποίος θα συνεχίσει εκτός σοβαρού απροόπτου και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας μας. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει και το όνομα του νέου τεχνικού αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. Σε κάθε άλλη περίπτωση αν τα πράγματα δεν κυλήσουν ομαλά όπως η διοίκηση τα προγραμμάτισε και τα σχεδίασε, στο προσεχές παιχνίδι με την Δόξα Μαυροβουνίου στον πάγκο θα καθίσει ως υπηρεσιακός ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και με πλούσιο βιογραφικό και θητεία σε εθνικά πρωταθλήματα, Βασίλης Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: