Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης "Ίκαροι" Γιαννιτσών

Ένα γεμάτο,από μπασκετικές συγκινήσεις, Σαββατοκύριακο πέρασε για τις μικρές αγωνιστικές ομάδες αγοριών των "Ικάρων" Γιαννιτσών.
Οι ομάδες προ-μίνι και μίνι αγοριών των προπονητών Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου συμμετείχαν σε δύο εκτός έδρας αγώνες με αντίπαλους τον Φ.Ο. Αριδαίας και τον Πιερικό-Αρχέλαο παρουσιάζοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σημειώνοντας μία νίκη και μία ήττα.
Σπόντης Νίκος:«.... Πολλά συγχαρητήρια στα αγόρια μας που προχώρησαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα με ψυχωμένες εμφανίσεις! Παίξαμε με δυνατές ομάδες ,είχαμε όλους τους παίκτες σαν πολύτιμα κλειδιά και στα δύο παιχνίδια σε καλή μέρα ενώ παίξαμε πιστά αυτά που είχαμε σχεδιάσει.Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί και στα δύο παιχνίδια αγωνιστήκαμε με προσήλωση και ένταση, εάν και αρχάριοι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς χρειάζεται βάθος χρόνου για να βελτιώσουμε συνολικά την τεχνική και τη φαντασία μας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε!...»
Σερέτης Θεολόγος:"..Είμαι ικανοποιημένος που είμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια του Σαββατοκύριακου κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αρχίσει. Θέλω να συγχαρώ και τους αντίπαλους μικρούς παίκτες και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια καθώς δείξανε εξαιρετικά αγωνιστικά δείγματα γραφής, όσο για εμάς οφείλω να τονίσω ότι πρέπει να σκύψουμε ταπεινά το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις εάν θέλουμε να πρωταγωνιστούμε.Έχουμε υπομονή. όρεξη και μεράκι!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: