Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Αποχαιρετισμός των 'Ικάρων" Γιαννιτσών στον προπονητή της ομάδας Κώστα Ντουβαλέτη

Μετά από συνεργασία δύο χρόνων έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού μεταξύ της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης "Ίκαροι" Γιαννιτσών και του προπονητή της ανδρικής ομάδας Κώστα Ντουβελέτη λόγω επικείμενης απουσίας του τελευταίου, για επαγγελματικούς λόγους, στο εξωτερικό.
Ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός αποτέλεσε τη σημαία και έναν από τους σωματοφύλακες της νεοσύστατης ανδρικής ομάδας μπάσκετ των "Ικάρων" συντελώντας κι αυτός, στο μερίδιο που του αναλογεί, στην καταξίωση του συγκεκριμένου τμήματος στην μπασκετική συνείδηση του Νομού Πέλλας. .
"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Ικάρων για τα δύο αυτά υπέροχα χρόνια ..." σημειώνει με συγκίνηση ο Κώστας Ντουβελέτης. "...Ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γραμματικού Ευάγγελο για την στήριξη του, τον Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο για την πολύ ωραία , γόνιμη συνεργασία που είχαμε, πρωτίστως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που είχα αυτά τα δύο χρόνια και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους. Δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι μ' αναγκάζουν ν' αποχωρήσω από την ανδρική ομάδα.Εύχομαι όμως κάθε επιτυχία στην επερχόμενη αθλητική σεζόν, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα προχωρήσει στον δρόμο που χαράξαμε από κοινού!...".
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση των υπεύθυνων των "Ικάρων":
"Τα δύο αυτά χρόνια, από το μετερίζι του τεχνικού ο Κώστας Ντουβαλέτης με το ασίγαστο πάθος κι ενέργεια, την υπομονή και επιμονή του, ανέδειξε και αξιοποίησε τα ταλέντα της ομάδας , έδωσε το δικό του μπασκετικό στίγμα και συνέδεσε το πρόσωπό του με τις μεγάλες επιτυχίες, την άνοδο- αν και πρωτάρηδες- στην Α' κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ και την πετυχημένη πορεία στην φετινή σεζόν.
Για τον Πρόεδρο Γραμματικού Ευάγγελο και το Δ.Σ. της Ακαδημίας , τον Τεχνικό Διευθυντή Καραμιχάλη Δημήτριο και τους υπεύθυνους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο ο Κώστας Ντουβελέτης υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης, για τους αθλητές ο δάσκαλος και ο εμψυχωτής, για την αθλητική μας κοινωνία ένας καταξιωμένος τεχνικός. Τον εμπιστευθήκαμε και μας τίμησε. Αυτή την ώρα του αποχαιρετισμού, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη προσφορά του, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά καθήκοντα....Η πόρτα των "Ικάρων" είναι πάντοτε ανοικτή για αυτόν. Ένα χειροκρότημα από όλους μας στον τεχνικό και άνθρωπο Κώστα Ντουβαλέτη. Το μέλλον του ανήκει...".
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: