Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σημαντική δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Αθύρων από το Ίδρυμα Ωνάση

Σε μια σημαντική δωρεά προς το Δημοτικό Σχολείο Αθύρων προχώρησε το Ίδρυμα Ωνάση. Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πρωτοβουλία του διευθυντή Αριστείδη Μπουλουσάκη και των εκπαιδευτικών του σχολείου, το Δ.Σ. του Ιδρύματος ανταποκρίθηκε θετικά στην δωρεά ενός νέου φωτοτυπικού μηχανήματος, ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (lap top) και ενός βιντεοπροβολέα (videoprojector), μαζί με τα συνοδευτικά εξαρτήματά τους.
Ο παραπάνω, εξαιρετικά χρήσιμος εξοπλισμός, παραλήφθηκε πριν από λίγες ημέρες από το προσωπικό του σχολείου και με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση εντάχθηκε αμέσως στην μαθησιακή διαδικασία.
Ο διευθυντής του σχολείου, με ευχαριστήριό του προς το Δ.Σ του Ιδρύματος, ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη του για την κίνηση αυτή και τους προσκαλεί ως ελάχιστη ανταπόδοση στην ευγενική τους προσφορά, να επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο της και να τους ξεναγήσουν.



Ευχαριστήριο
«Κε Πρόεδρε του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση
Κες και κοι μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση.
Εγώ, οι συνάδελφοι/ισσες, οι μαθητές/τριες και οι γονείς των παιδιών, θα θέλαμε να σας να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες για τη δωρεά που κάνατε προς το σχολείο μας.
Είναι υπέροχο το γεγονός της απόκτησης νέου φωτοτυπικού μηχανήματος, ενός lap top εργασίας και ενός projector, μαζί με τα παρελκόμενά τους.
Οι εκπαιδευτικοί, πιστεύω πως θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό για να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά και να τα εντάξουμε στη μαθησιακή διαδικασία. Την Τετάρτη 9 Μαΐου του 2018, ήρθε το συνεργείο και τοποθέτησε τον projector, λειτούργησε το lap top και εγκατέστησε το φωτοτυπικό μηχάνημα.
Όλα λειτουργούν σωστά, άνετα και προσδίδουν μια διαφορετική αίσθηση και λειτουργικότητα στο σχολείο μας.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μιας νέας εποχής για μας.
Θέλοντας να ανταποδώσουμε στο ελάχιστο την ευγενική σας προσφορά, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο της και να σας ξεναγήσουμε.
Ειλικρινά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».
Ο Δ/ντης του σχολείου
Μπουλουσάκης Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: