Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο 16 Ιουνίου, 6μμ στο άγαλμα Βενιζέλου

Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την προσπάθεια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής να εμφανιστούν ως «αγανακτισμένοι πατριώτες» και να οργανώσουν συγκέντρωση «για τη Μακεδονία» το Σάββατο 15 Ιούνη στις 6μμ έξω από τα γραφεία τους. Ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης έφτασε στο σημείο να καλέσει το στρατό να κάνει πραξικόπημα και κυκλοφορεί ακόμα ανενόχλητα ελεύθερος παρότι το κακούργημά του είναι αυτόφωρο.
Δεν θα τους αφήσουμε! Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα επιτρέψει στους νεοναζί να νομιμοποιηθούν παίζοντας το χαρτί του πατριωτισμού. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους λαούς των Βαλκανίων. Το δικαίωμα αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού κάθε λαού είναι αναφαίρετο και η διεθνιστική αλληλεγγύη είναι το όπλο μας για να επιβάλλουμε την αναγνώρισή του απέναντι στην πατριδοκαπηλία. Η μόνη πραγματική εγγύηση για την ειρήνη στη Βαλκάνια είναι το δυνάμωμα του διεθνισμού και η σύγκρουση με το ΝΑΤΟ και τους καπιταλιστές. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα απομονώσουμε τους εθνικιστές και θα κλείσουμε το δρόμο στους φασίστες.
Καλούμε τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις και τα κόμματα της Αριστεράς να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη.
Όλες και όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 16 Ιουνίου, 6μμ στο άγαλμα Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: