Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η μουσική παράσταση «Από το BROADWAY στο HOLLYWOOD» ταξιδεύει στην Έδεσσα

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνδιοργανώνουν συναυλία με τα εμβληματικότερα τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη (τενόρος), ενώ, στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Νέπκας.
Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στην παραδοσιακή συνοικία ‘Βαρόσι’, στις 21:00 με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση, η οποία έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους την έχουν παρακολουθήσει. «Είναι ευκαιρία για τους λάτρεις του θεάτρου και των μιούζικαλ να παρακολουθήσουν μια ποιοτική παράσταση, χαρίζοντας λίγες στιγμές διασκέδασης στην δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και παράγει πολύ σημαντικό έργο στον τομέα του πολιτισμού με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Περιφέρεια. Στηρίζουμε όλες τις δράσεις πολιτισμού, σε όλες τις εκφάνσεις του, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να απολαύσουν εκδηλώσεις ευρείας απήχησης, με ιδιαίτερα καινοτόμα στοιχεία και ένα κράμα πτυχών και χαρακτηριστικών της μουσικής και του θεάτρου. Σας προσκαλώ όλους να παρευρεθείτε στην πολύ όμορφη παραδοσιακή συνοικία του Βαροσίου στην Έδεσσα και να τιμήσετε με την παρουσία σας τους διοργανωτές και συντελεστές της παράστασης» κατέληξε σε δήλωση της η κα. Αηδονά.
Στη συναυλία «Από το BROADWAY στο HOLLYWOOD» θα παρουσιαστούν δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα Musicals (Les Miserables, West side story κ.α.) αλλά και τραγούδια/πασίγνωστες μελωδίες από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος, εν γένει. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από μαγικές μελωδίες ερμηνευμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: