Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική - Η βαθμολογία της Α1

Ήταν τελικά όλα διπλά και δεν τα βλέπουμε εμείς έτσι λόγω μέθης, στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής για την Α1 ερασιτεχνική, με εξαίρεση το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης στον Άγρα. Τρία και τα σημερινά διπλά, με το Μάνδαλο που έμεινε κοντά στην κορυφή, με ανατροπή να περνάει κι από την Καλή που βρέθηκε σήμερα με υπηρεσιακό στον πάγκο της, τους Προμάχους που για δεύτερη φορά φέτος νίκησαν στις Αμπελειές και τέλος το αναγεννημένο Μελίσσι, που πέτυχε σπουδαία νίκη και στη Σωσάνδρα επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο. Στους τρεις ηττημένους γηπεδούχους, που συνθέτουν την τελευταία 3αδα του πρωταθλήματος και δεν λένε να ανακάμψουν, μοιραία επέστρεψε ο προβληματισμός και η εσωστρέφεια.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες βαριά ήττα για τη Νέα Πέλλα στην Κρύα Βρύση και νίκη-ανάσα για τα Άθυρα που υποδέχθηκαν την Καρυώτισσα. Το σκορ της ημέρας στην Άψαλο, με την γηπεδούχο ομάδα να έχει λύσει νωρίτερα την συνεργασία της με τον κ. Τσολερίδη. Στην Β ερασιτεχνική Ραχώνα και Δυτικό καταλαμβάνουν δικαίως τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογία, αφού κι αυτή την αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από Μαυροβούνι και Αρσένι αντίστοιχα. 
Τέλος άσχημη μέρα για τις ομάδες του νομού στη Γ Εθνική, αφού τόσο ο Α.Σ. Γιαννιτσά που είχε τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι, όσο και ο Εδεσσαϊκός γνώρισαν εντός έδρας ήττες από Άρη Παλαιοχωρίου και Βέροια αντίστοιχα. Η ισοπαλία του Αλμωπού στην Αγκαθιά μπορεί και να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα, σ' έναν όμιλο που τα απρόβλεπτα αποτελέσματα, αποτελούν κανόνα και όχι εξαίρεση. Τα γειτονικά Κουφάλια βρήκαν και ξέσπασαν με αντίπαλο τον Μελιτέα Μελίτης. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α1, η οποία μάλλον φωνάζει για το τι πρέπει να διορθώσει άμεσα η ομάδα μας:
Μια προσφορά του
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 7η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0-2
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 1-2
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 7η αγωνιστική
 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 6-3
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 2-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 7η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-1
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 3-1
ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.ΚΒΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - Μ.ΑΛ/ΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 4-0
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 1-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 0-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 2-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 0-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 7η αγωνιστική
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 2-3
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-1
Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-1
Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ 5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: