Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Θύελλα Σαρακηνών (2-1)3-4. Σχεδόν ότι πήγε μέσα «έγραψε», αλλά στο τέλος τίποτα για την Πέλλα στην βαθμολογία...

Ένα παιχνίδι που μπορεί να είχε αρκετά καλό ρυθμό, να ήταν καθαρό και αθλητικό που σπάνια συναντάς σε παρόμοια ανταγωνιστικά, με συνεχείς ανατροπές συναισθημάτων και αποτελεσμάτων και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με πάθος και δίψα για το αποτέλεσμα και χωρίς να προϊδεάζει η συνολική εικόνα του, προέκυψε να έχει ένα αρκετά «χορταστικό» και πολύ πλούσιο σκορ με το σφύριγμα της λήξης.
Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, με την γηπεδούχο Πέλλα καλύτερη στο πρώτο μέρος, κι αν και βρέθηκε να χάνει κόντρα στη ροή του αγώνα, να παίρνει δίκαια κεφάλι στο σκορ σχεδόν με την εκπνοή, αφού κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας, πίστης και συνέπειας την πρώτη ανατροπή της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους Σαρακηνούς να επανακάμπτουν πολύ γρήγορα στο δεύτερο και με την κυνικότητα της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν αρχικά και να ανατρέπουν λίγο αργότερα οριστικά και αμετάκλητα με εμφαντικό τρόπο, την εις βάρος τους κατάσταση.
Το παιχνίδι δεν είχε την ποσότητα των πολύ μεγάλων φάσεων και ευκαιριών, ώστε να δικαιολογεί ένα τόσο πλούσιο τελικό σκορ, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, στάθηκε αρκετή να προσφέρει και να αποζημιώσει με πλούσια συναισθήματα και το σχετικό θέαμα τουλάχιστον με τα 7 τέρματα που επιτεύχθησαν,, στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας. Σχεδόν ότι πήγε μέσα «έγραφε»,  αλλά δυστυχώς τίποτα στην βαθμολογία στο τέλος για την γηπεδούχους! Σε ότι αφορά τις ελάχιστες ευκαιρίες, η Πέλλα ήταν αυτή που τις έχασε με καλύτερες προϋποθέσεις κυρίως στο πρώτο μέρος, αφού βρέθηκε πιο κοντά και πιο καθαρά μπροστά στο τέρμα των φιλοξενουμένων, αλλά πότε η αστοχία, πότε η άμυνα και πότε ο τερματοφύλακας Ακριτίδης, δεν της επέτρεψαν να βρει στόχο. Οι Σαρακηνοί γνωρίζοντας να ανοίγουν και να βρίσκουν χώρους ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν, πέτυχαν σχεδόν με απόλυτη και «μπασκετική» ευστοχία, να σκοράρουν όποτε βρήκαν οι προσπάθειές τους πορεία προς το τέρμα του Δομουκτσίδη. Οι ανατροπές στο σκορ τέλος, τόσο για την Πέλλα αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, όσο και για τους Σαρακηνούς στην συνέχεια στο δεύτερο, ήταν σε τόσο στενά μικρά χρονικά όρια και με μια πειστικά διαφαινόμενη αγωνιστική εικόνα από κάθε ομάδα, που μάλλον δικαιώνουν και την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης. Τα γκολ για την γηπεδούχο και τελικά ηττημένη Πέλλα πέτυχαν, οι Τοπάλης (40') και Γουστέρης(45',90'), ενώ για τους φιλοξενούμενους νικητές Σαρακηνούς οι Γεωργίου(13'), Κίτσας(55',77') και Γκέσιος(71').
Ήττα για την Πέλλα που δεν έχεις να την κατηγορήσεις για τίποτα σε ότι αφορά την εμφάνιση και την προσπάθεια και στο σημερινό παιχνίδι, με την ίδια την βαθμολογική συγκυρία όμως να την κάνει πιο επώδυνη βαθμολογικά και αγωνιστικά, απ' ότι τελικά είναι στην πραγματικότητα. Όταν σε 7 αγώνες έχεις ενεργητικό κατά μέσο όρο 2,7 τέρματα και παθητικό 2, μοιραία και στατιστικά να το προσεγγίσεις, τα αποτελέσματα στην βαθμολογία δεν μπορούν να βγουν θετικά.
Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα κοντά στις περισσότερες φάσεις και με σωστές υποδείξεις, με την βοήθεια όμως να επισημάνουμε και της αθλητικής αγωνιστικής συμπεριφοράς, της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Τα υπόλοιπα στην εικόνα και τον ήχο του βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης, από την κάμερα του Pella Sports, που έδωσε για ακόμη μία φορά σ' ένα σημαντικό ερασιτεχνικό παιχνίδι το παρόν.
►Η Πέλλα την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στα Γιαννιτσά από την τοπική Αναγέννηση, ενώ οι Σαρακηνοί υποδέχονται την Νίκη Αξού.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι(Σιαματάς 78'), Αβραάμ, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Μαντζανάς, Τανταλίδης, Τοπάλης(Ζούζουλας 65'), Μπρατσούδης, Μπουράκης, Γουστέρης.
Θύελλα Σαρακηνών(Τσαμαρδός): Ακριτίδης, Θωμάς, Ευφραιμίδης, Τσόρμπας Ε., Ρώσσης, Παπαδόπουλος(Θωμάς 83'), Παπαηλία(Μποζίνης 46'), Κίτσας, Γιαουτζής, Γκέσιος(Αταλασίδης 88'), Γεωργίου.
Μια προσφορά του

















Δεν υπάρχουν σχόλια: