Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση θέσεων και αρχών της Δημοτικής Κίνησης "Κοινωνία σε Κίνηση" Έδεσσας - Η Ιδρυτική Διακήρυξη

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας έγινε η διακήρυξη αρχών και θέσεων της δημοτικής κίνησης Κοινωνία σε Κίνηση. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από πολίτες και δημοσιογράφους ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής πλαισιωμένος από μέλη της δημοτικής κίνησης παρουσίασαν τις θέσεις και αρχές της.
Αναφορά έγινε στην αδρανή και διχαστική πολιτική με την οποία πορεύτηκε ο Δήμος Έδεσσας τα περασμένα έτη. Έφτασε ο καιρός να σταματήσει η «ενός ανδρός εξουσία», οι πολιτικές κολλεγίες, η πελατοκρατεία και η αδιαφάνεια.
Οι ομιλητές παρουσίασαν τις βασικές αρχές ώστε να τεθούν οι βάσεις για ένα Δήμο από τους πολίτες, για τους πολίτες. Ένα Δήμο σύγχρονο και ενωτικό. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σ΄ένα Δήμο που θα ενώνει τους πολίτες χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, θα αφυπνίζει συνειδήσεις και θα δημιουργεί φρέσκα οράματα.
Σ ’αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκαν οι προγραμματικές κατευθύνσεις και ζητήθηκε από τους πολίτες του τόπου να συμμετέχουν στην δημιουργία του προγράμματος της Κοινωνίας σε Κίνηση Έδεσσας.
Τέλος κάλεσμα απεύθυνε ο Επικεφαλής Γιάννης Τσεπκεντζής στους πολίτες «να δώσουν μαζί την μάχη, για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, για ένα τόπο ζωντανό, εξωστρεφή απαλλαγμένο από φοβίες. Για μια περιοχή τολμηρή, ανεκτική στο διαφορετικό, ανοιχτή στο καινούριο που δεν κουράζεται να κυνηγά το όραμα.»
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «θα δώσουμε την μάχη για όλους και για όλες , και θα είμαστε οι τελικοίνικητές.»
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: