Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Σουγκλάκος

Πρόσκληση για ντιμπέιτ απηύθυνε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με φόντο την αντίστοιχη πρόταση του τελευταίου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Αλέξη Τσίπρα, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη - δεν θέλει. Σε προσκαλώ εγώ σε #Debate για τη #Μακεδονία και για τη Συμφωνία που υπέγραψες στις #Πρέσπες. Αλλά και για #μνημόνια, #πλειστηριασμούς, #Μάτι... Ούτως ή άλλως θα γίνει κάποια στιγμή», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter.
Tην πρόσκληση της αρχηγού της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος έγραψε:
«Θυμήθηκα μια φορά, πρέπει να ήταν το 1990 νομίζω, που ο μακαρίτης ο Απόστολος ο Σουγκλάκος είχε καλέσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας της εποχής, τον Μάικ Τάισον, να πλακωθούν σε όποιο στυλ ξύλου θέλει ο Τάισον. Του είχε μάλιστα ορίσει ώρα, ημέρα και τόπο. Τελικά ο Τάισον δεν απάντησε ποτέ (#κότα) και έγινε μία σεμνή τελετή στον Τάφο του Ινδού, όπου ο Σουγκλάκος πήρε το βραβείο λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου. Ήμουν εκεί.
Μετά, για να μη μείνουμε απογοητευμένοι οι φίλαθλοι της επαγγελματικής πάλης, εμφανίστηκε ο Γιώργος Τρομάρας, φορώντας ένα μεγάλο μαύρο βρακί, και ο Σουγκλάκος έδειρε αυτόν.»
 
Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: