Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ημιτελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών: Α.Σ. Γιαννιτσά - Θύελλα Σαρακηνών (3-1)5-1. Παράσταση για έναν ρόλο

Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση
Η Θύελλα Σαρακηνών όχι μόνο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά έγινε και «έρμαιο» στις ορέξεις του μέτριου ομολογουμένως σήμερα Α.Σ. Γιαννιτσά, που πάντως πήρε απόλυτα δίκαια με ευρεία νίκη και με σκόρερ τον Χουσεΐνογλου που πέτυχε τα πρώτα τέσσερα τέρματα των γηπεδούχων, την πρόκριση για τον τελικό.
Πιο ζωντανό το πρώτο ημίχρονο σε ρυθμό και ένταση και πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να μιλάμε για κάποιο ιδιαίτερο θέαμα και καλή απόδοση, κατάφεραν να πάρουν σκορ πρόκρισης ήδη απ' αυτό το διάστημα. Τρία τέρματα του Χουσεΐνογλου για τον Α.Σ. Γιαννιτσά(10',20',35'), κι ένα του Γκέσιου για τους Σαρακηνούς που μείωσαν προσωρινά(25'), σκιαγραφούν με τον καλύτερο τρόπο, την αγωνιστική εικόνα και την διαφορά των δύο ομάδων, καθώς και το σκορ 3-1 που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, κι αν δεν ήταν τα δύο ακόμη τέρματα των γηπεδούχων με τον Χουσεΐνογλου(65') και τον Θεοδωρίδη(90') που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-1 και κάποιες ευκαιρίες και πάλι των γηπεδούχων από κούραση, λάθη και ρίσκο των φιλοξενουμένων, ίσως να μην είχαμε καμία αξιοσημείωτη αναφορά γι' αυτό.
Όχι κάτι φοβερό και τρομερό ο Α.Σ. Γιαννιτσά που μόνο στο πρώτο μέρος έδειξε κάποια στοιχεία ανώτερης κατηγορίας, χαμηλότερη των προσδοκιών όμως και η Θύελλα που φάνηκε ανέτοιμη για μια τέτοια πρόκληση με αντίπαλο Γ' Εθνικής, αν και κατά κάποιον τρόπο, το είχε «προαναγγείλει» με τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της. Σημαντικές ίσως για την εξέλιξη του αγώνα, οι δύο αναγκαστικές αλλαγές αρκετά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, όταν οι Μελίσσης και Ακριτίδης αποχώρησαν τραυματίες.
Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή και συμβολή στο τελικό αποτέλεσμα η παρουσία της διαιτητικής τριπλέτας, σ' ένα αρκετά εύκολα διαχειρίσιμο και χωρίς σοβαρά αμφισβητούμενες φάσεις παιχνίδι.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του Α.Σ. Γιαννιτσά, να κόψει εισιτήρια δολίως και παρατύπως, ακόμα κι από δημοσιογράφους! Αυτή η πόλη τελικά δεν θα αλλάξει ποτέ! 
Μια προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: