Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Με νέο δυναμικό και φιλόδοξο διοικητικό σχήμα ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας για την άνοδο!

Μετά τη σημερινή και ίσως χρονικά πολύ οριακή επαναληπτική Γενική Συνέλευση που τελείωσε πριν από λίγο, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας μπορεί να καταστρώνει το νέο διοικητικό και αγωνιστικό του πλάνο και να αρχίσει να υλοποιεί άμεσα τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά τις συγκλίσεις, τις συναινέσεις και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, προέκυψε από τη διαθεσιμότητα και σύνθεση παλαιών παραγόντων και νέων προσώπων, μια δυναμική και φιλόδοξη διοίκηση, που βάζει πρωταρχικό και αποκλειστικό στόχο την άνοδο. 
Τα ονόματα της νέας διοίκησης θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω, κι αφού πρώτα το νέο σχήμα συνεδριάσει και συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ίσως ημέρες. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της νέας διοίκησης, να ξεκινήσουν τις δέουσες επαφές για ανανεώσεις, αρχικά με όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της περσινής εξαιρετικής πορείας και στην συνέχεια να κινηθούν σε συνεργασία με τον προπονητή, στην επιλογή, προσέγγιση και προσθήκη των αναγκαίων μεταγραφικών ενισχύσεων, ώστε το ρόστερ να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα.
Στην προσπάθεια αυτή η νέα διοίκηση προσδοκά, μεγαλύτερη στήριξη και βοήθεια από το φίλαθλο κοινό της Πέλλας, ώστε μαζί να προσδώσουν στο σύλλογο την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται, για να πετύχει τους πολύ υψηλούς φετινούς του στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: