Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Πλούσια σε γκολ η πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής στα ερασιτεχνικά μας πρωταθλήματα. Στην Α1 ο Άρης Νησίου με γκολ λίγο πριν το τέλος, νίκησε στην δυνατή έδρα των Προμάχων, ενώ στην Αξό σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, η τοπική Νίκη γνώρισε αν και αρκετά πρώιμα για διαπιστώσεις, οδυνηρή βαθμολογικά ήττα από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες τα θεωρητικά φαβορί επικράτησαν με μεγάλα σκορ, ενώ και ο Άρης Αθύρων έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το Λιπαρό. Τέλος ματς με ανατροπές στο Δαμιανό, όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις υποδεχόμενος τον Άρη Αμπελειών.
Στην Αξό σε παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό και την μπάλα να αλλάζει συχνά περιοχή, με τα πρώτα 60 λεπτά να ανήκουν στους γηπεδούχους, οι οποίοι στάθηκαν άστοχοι και άτυχοι μέχρι εκείνο το λεπτό, σημαδεύοντας τρεις φορές τα δοκάρια του Ντιούδη, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα μπορεί να αισθάνονται και τυχεροί, αφού οι πιο παραγωγικοί φιλοξενούμενοι που είχαν ισοφαρίσει σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα σε αντεπιθέσεις, ενώ έχασαν και κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμα περισσότερο την σημαντική νίκη τους. 
Τα τέρματα πέτυχαν, για την γηπεδούχο Νίκη Αξού που προηγήθηκε ο Πολατίδης(40' πέναλτι) και για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό Γαλατάδων ο Καπουσούζης(50', 90') και ο Σιδέρης ενδιάμεσα(75'). 
Με αρκετά μέτρια παρουσία διαιτητής και βοηθοί, άφησαν με παράπονα τις δύο ομάδες, με πιο έντονα αυτά των ηττημένων γηπεδούχων.
Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση αργότερα... 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2η αγωνιστική
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-1
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 0-5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0-5
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 3-1
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 3-3





Δεν υπάρχουν σχόλια: