Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ξεκινούν την Παρασκευή οι αιτήσεις για την δωρεάν φοίτηση των παιδιών στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ (μόνο ηλεκτρονικά)

Με ηλεκτρονική διαδικασία στην υποβολή της αίτησης για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Αναπηρίες, ξεκινά η διαδικασία ένταξης την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου και αφορά την Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» σχολικού έτους 2020-2021.
Η ΔΗΚΕΠΑΠ λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια επιτυχημένες δομές στα Γιαννιτσά, την Κρύα Βρύση, την Πέλλα και τα Άθυρα. Με το απαραίτητο επιστημονικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά σε όλη την διάρκεια του ωραρίου και σε υπέροχους χώρους φοίτησης με εξαιρετικούς αύλειους χώρους για ατελείωτο παιχνίδι.
Με την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΕΕΤΑΑ στην ιστοσελίδα (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) η διαδικασία είναι πολύ πιο άμεση και εύκολη και το προσωπικό των ΚΔΑΠ και του ΚΔΑΠμεΑ θα είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην κατάθεση τους. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς της TAXISNET.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι, οι αυτοαπασχολούμενες/οι, αλλά και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των περιορισμών τα ΑμεΑ. Μετά την έγκριση από την ΕΕΤΑΑ οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνετε «Αξία τοποθέτησης» (voucher) και το καταθέτετε στην δομή ώστε το παιδί σας να φοιτήσει δωρεάν.
Πληροφορίες και υποστήριξη για την κατάθεση των αιτήσεων στις δομές της ΔΗΚΕΠΑΠ μπορείτε καθημερινά (απόγευμα) και Σάββατο πρωί στα τηλέφωνα:
  • ΚΔΑΠ Γιαννιτσών ……2382021313 – Στράντσης 3 – κτίριο 3ου Παιδικού σταθμού
  • ΚΔΑΠ Κρύας Βρύσης .…..2382061226 – Δωδεκανήσου – κτίριο πρώην Παιδικού
  • ΚΔΑΠ Πέλλας ……2382031134 – κτίριο Παιδικού σταθμού Πέλλας
  • ΚΔΑΠ Αθύρων …….2391091030 – κτίριο Παιδικού Σταθμού Αθύρων
  • ΚΔΑΠ ΑμεΑ Γιαννιτσών …….2382022999 – Κολοκοτρώνη 10 – κτίριο Ανοιχτού Θεάτρου
Σας περιμένουμε όλους. Η φοίτηση στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΔΗΚΕΠΑΠ προσφέρουν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, ενώ το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό πραγματοποιεί δράσεις όπως τα εικαστικά και οι χειροτεχνίες, εργαστήρια χαλκού και χρήσης ανακυκλώσιμων υλικών, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, περιβαλλοντική αγωγή και κηπουρική, αθλητικές δραστηριότητες και κινητικά παιχνίδια, παραδοσιακούς χορούς, προβολή παιδιών ταινιών, θεατρικό παιχνίδι και δραματοποίηση και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: