Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου της Τετάρτης

Βγήκαν σήμερα και τα τελευταία εισιτήρια για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών... Αυτά πήραν οι Γαλατάδες που νίκησαν σε αγώνα κατάταξης την Καλή, η Όρμα που νίκησε μέσα στην Κερασιά και στο δικό μας όμιλο η Λεπτοκαρυά που νίκησε την Κρύα Βρύση. Ο Εθνικός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έχασε σήμερα εκτός έδρας από την Καρίτσα. 
Σ' ένα αμφίρροπο, ποιοτικά μέτριο αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι λόγω ρευστού αποτελέσματος μέχρι το τελευταίο λεπτό που παρακολουθήσαμε σήμερα, ο Ολυμπιακός Γαλατάδων που παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα, βγήκε τελικά νικητής μ' ένα τέρμα του Μίσκου (89') λίγο του πριν την λήξη, παίρνοντας έτσι και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Γαλατάδες είχαν προηγηθεί με τον Σαρτίνα Δ. (35') για να ισοφαρίσουν οι τυπικά γηπεδούχοι πέντε λεπτά αργότερα με τον Σταμανίκη. Ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες, μ' αυτές της Καλής να χαρακτηρίζονται πιο κλασικές και πιο κομβικές χρονικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατά περίσταση και στο δεύτερο, για την εξέλιξη και την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Η ευκαιρία του αγώνα για τους Γαλατάδες στο ξεκίνημα της επανάληψης που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχαν την εδαφική υπεροχή, όταν ο Βεζυργιανόπουλος εξ επαφής μπροστά στο άδειο τέρμα, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια!
Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση Νίκη Καλής - Ολυμπιακός Γαλατάδων και ελάχιστες φάσεις και το γκολ της Καρυώτισσας με το οποίο μείωσαν το σκορ οι γηπεδούχοι (Δήμου 85'), στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ Πατριαρχείο στα βίντεο που ακολουθούν. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά




ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
 
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1-2
 
ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική 
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 0-1 
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 4-0
 
ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική 
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 3-3 
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ 2018 4-0
  
ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 8ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική 
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-2 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ 1-0
 
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - Α ΦΑΣΗ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: